{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Novi trener Brage želi da vidi na delu srpskog internacionalca
Sa Pinto vraća u život Nikolu Stojiljkovića
Nikola Stojiljković

Abel Fereira ga nije video u timu, ali Nikola Stojiljković bi mogao da dobije drugu šansu u Bragi za koju je poslednji meč odigrao još avgusta 2017. godine. Potom je bio na pozajmicama u Kajzeriju, pa Crvenoj zvezdi, potom i u Majorki, a kad se ni na Balearima nije naigrao navijači njegovog matičnog kluba verovatno su ga već precrtali u glavama.

Međutim, onda je na Munisipal stigao Rikardo Sa Pinto, nekadašnji trener Crvene zvezde, koji prema pisanju portugalske štampe nije baš rad da se tako lako odrekne usluga snažnog napadača. Uostalom, Stojiljković u avgustu puni 27 godina, najbolje fudbalske tek su pred njim, ugovor sa Bragom svakako mu traje do 2021, a posle svih muka u Majorki, ranije i Zvezdi nije baš ni trenutak za prodaju, bar ne iz klupskog ugla.

Stoga na današnjem treningu Brage dva lica koja javnost nije očekivao. Jedan je Eduardo, druga žrtva Abela Fereire, novog trenera PAOK-a iz Soluna, a drugi baš Stojiljković.

Nova šansa za momka iz Niša. Kad je na početku avanture u Bragi dobijao priliku da pokaže šta zna nije to ni bilo tako loše. Možda je sad trenutak da oživi usnulu karijeru i podseti zašto je svojevremeno bio čak i na spisku A reprezentacije Srbije.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×