{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Sa klizavih kolumbijskih terena, makar jedan kec ne gine!

/ Izvor: mozzartsport.com
Leonesu i Petroleru će biti teško da domaćinstva pretoče u bodove
Sa klizavih kolumbijskih terena, makar jedan kec ne gine!

Sa klizavih terena stižu najbolje kladioničke poslastice. Klasura nije izuzetak, ali ni bauk koga se treba plašiti, budući da i u ovom takmičenju ima nepisanih pravila. Pokušaćemo da raspišemo aspekte za tri utakmice koje se igraju u noći koja nastupa, uz obavezno obaveštenje, da makar na jednom meču kec treba smatrati ozbiljnom siguricom.

Prva utakmica, Leones - Bojaka Čiko počinje u 23 časa, a na njoj, treba biti siguran da može biti golova. Kladilački znak X, pri konačnih 1:1, na ovom paru prošao je na minula dva viđanja, a ne treba zaboraviti ni da su gostujući fudbaleri izgubili poslednje četiri utakmice. To je skor, koji je ovaj tim zabeležio u svim takmičenjima, dok je u Klasuri do osmog kola samo jednom uspeo da slavi, baš kao i večerašnji protivnih. Gol razlike oba tima su očajne, pa i na to treba obratiti pažnju pre tipovanja.

Potpuno druga pesma, stiže nam sa utakmice Deportivo Tolma – Atletiko Huila. Domaći su sasvim sigurno favoriti budući da igraju s fenjerašem koji do sada nije uspeo da zabeleži pobedu. Njihova očajna gol razlika od 5:12, govori dovoljno, što u kombinaciji s Tolminim 13:18, implicira možda i veći broj pogodaka.

I, za kraj, odnosno za sitne sate, na tapetu nam je meč Petrolera – Milijanarios. Reč je o direktnom okršaju za desetu poziciju na tabeli, između dve veoma izjednačene ekipe.  Gosti istini za volju imaju nešto bolju odbranu, dok Petlorera sa gol razlikom od 12:15, i ne važi baš za tim koji ume da zagradi prilaze svom kaznenom prostoru.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 23:00 1289 KOL 1 Leones - Chico ki 1 2,05
Sre 01:00 1290 KOL 1 Deportivo Tolima - Atletico Huila ki 1 1,35
Ukupna kvota2,77

Kolumbija 1. Klasura - 8. kolo

23.00: (2,05) Leones (3,05) Čiko (2,80)
01.00: (1,35) Deportivo Tolima (4,30) Atletiko Huila (9,50)
03.00: (2,35) Alijanca Petrolera (3,10) Miljonarios (3,00)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock

Najnovije vesti


×