{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
"Umor je prisutan, ne očekujem da ćemo biti lepršavi i lagani, ali očekujem da ćemo biti bolji u odnosu na prve dve utakmice", kaže Igor Bišćan
Rusi i Slovenci testiraju Hrvate

Kranjska Gora je i ove godine domaćin fudbalerima Rijeke. Izabranici Igora Bišćana naporno se pripremaju za nadolazeće izazove, a prva službena utakmica na rasporedu je već 13. jula kada će Rijeka gostovati Dinamu u Superkupu. Biće to dvoboj prvaka Hrvatske i pobednika Kupa.
"Sve što nam treba imamo, smeštaj je dobar, teren je odličan, što je najbitnije. Momci su polako prošli taj prvi deo priprema i jačeg umora, dobro rade, verujem da će svi skupiti potrebne minute da možemo već Superkup dočekati u takmičarskom ritmu", rekao je Bišćan.

Rijeka će danas odigrati dve utakmice. Jedna ekipa će najpre od 17 sati igrati protiv Sočija, a u 18.45 sati predviđen je meč protiv Triglava. Druga utakmica će biti skraćena (2×30 minuta), a u njoj će nastupiti igrači koji nisu igrali u prvoj. Oba duela igraju se u Kranju.
"Umor je prisutan, ne očekujem da ćemo biti lepršavi i lagani, ali očekujem da ćemo biti bolji u odnosu na prve dve utakmice", zaključio je trener Rijeke.

Foto: Screenshot

 

Najnovije vesti


×