{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Ruganijev apel iz karantina: Ljudi, poštujte pravila, virusu smo svi isti

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 12
"Učinimo to za sebe, svoje voljene i sve ljude oko nas", poručuje Italijan
Ruganijev apel iz karantina: Ljudi, poštujte pravila, virusu smo svi isti

Virus korona zakačio je u Italiji i fudbalske klubove. Prvi igrač top nivoa koji je završio u bolnici je Danijele Rugani, defanzivac Juventusa.

Kod njega je u sredu ustanovljeno da je „pokupio“ virus i zbog toga je stavljen u izolaciju, a u karantin će morati i ceo tim Juventusa, ceo tim Intera, maltene svi sa kojima je Rugani imao fizički kontakt poslednjih dana.

Pratite UŽIVO uticaj virusa korona na svet sporta iz minuta u minut

Italijanski fudbaler se preko instagrama obratio javnosti i poručio ljudima da moraju da prate pravila određena za prevenciju širenja korone.
Čitaćete vesti narednih dana i zato želim da vas uverim da nema razloga da brinete za mene, osećam se dobro. U ovom momentu osećam još veću obavezu da se zahvalim lekarima i medicinskim sestrama koji se bore u bolnicama sa ovom bolešću. Pozivam sve da poštuju pravila koja se ističu, jer ova bolest ne pravi nikakve razlike između ljudi. Učinimo to za sebe, svoje voljene i sve ljude oko nas“, poručio je Rugani.

Jutros je saopšteno da je od korone oboleo košarkaš Jute Džez Rudi Gober, a od ranije se zna da virus imaju i bivši danski fudbaler Tomas Kalenberg, vlasnik Olimpijakosa Evangelis Marinakis, kao i nekoliko fudbalera iz nižih italijanskih liga.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×