{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
E sad, koliko je verovati Posebnom...
Ronaldo zvao Murinja u Juventus?!

Otkako je dobio otkaz u Mančester Junajtedu, Žoze Murinjo uglavnom gostuje u specijalnim TV emisijama i komentariše fudbalske aktuelnosti. Čak i kad je van posla, njegova reč daleko se čuje. Uvek je aktuelan, a ruku na srce, neretko se i potrudi da podigne prašinu. Ne sumnjajte da je to deo taktike čoveka koji uživa kada je u centru pažnje...

Posebni je tako danas "diskretno" insinuirao da je dobio poziv Kristijana Ronalda da sedne na klupu Juventusa...
"Jedan od fudbalera sa kojim imam odličan odnos rekao mi je: Trebalo bi da dođeš kod nas sledeće sezone. Ja sam mu odgovorio: Ali tamo me ne vole. Onda je on meni kazao da sve pada u zaborav. Pobedi tri puta zaredom i zavoleće te", ispričao je Portugalac, a svi ostrvski mediji odmah preneli kako nema dileme da je mislio na Ronalda i Juventus.

"Sve je to samo... Mi smo svi profesionalci i poštujemo jedni druge, čak i kada imamo neke loše reakcije na terenu ili na konferenciji za medije. Na kraju krajeva, radimo u istoj industriji i moramo da se poštujemo", dodao je on.    

Podsetimo, Žoze Murinjo vodio je Inter od 2008. do 2010. i od tada datira animozitet ljudi iz Juventusa prema njemu. Sa Ronaldom je sarađivao kasnije u Realu iz Madrida i CR7 je pod njim imao najbolju sezonu u karijeri postigavši 46 golova. 

Foto: Reuters 

Najnovije vesti


×