{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ako osvoji Zlatnu loptu ili Zlatnu kopačku očekuju ga i bonusi od po 4.000.000 evra...
Ronaldo potpisao megaugovor - 162.000.000 evra za deset godina!

Ponovo su se aktivirali Fudbal Liks i nemački Špigl, a to znači da je vreme za otkrivanje novih nepoznatih detalja iz ugovora poznatih fudbalera. Posle kraće pauze i informacija o utajenim porezima, opet je Kristijano Ronaldo dospeo u žižu javnosti, ali ovog puta zbog sponzorskog ugovora sa Najkijem.

Naime, prema informacijama pomenutih medija, napadač Juventusa je u septembru 2016. potpisao novi megaugovor o sponzorstvu sa američkom kompanijom za prozivodnju sportske opreme vredan čak 162.000.000 evra. Ugovor su u Dablinu parafirali predstavnici Najkija i Polaris Sports Limiteda, firme koja polaže marketinška prava na Portugalca.

JUVENTUS OSVAJA SERIJU A - KVOTA 1,40

Američka kompanija se tom prilikom obavezala da mu isplaćuje po 16.200.000 evra u narednih deset godina sve do sredine 2026.

Naravno, pored te glavne svote Portugalac može da računa i na brojne bonuse (za Zlatnu kopačku, Zlatnu loptu...), a za svaku veliku nagradu sleduje mu još po 4.000.000 evra. Špigl je kontaktirao i Polaris Sports i Ronaldovog agenta Žorža Mendeša, ali nije dobio nikakav komentar.

Ni u Najkiju nisu bili raspoloženi za saradnju.
"Ne komentarišemo ugovore sa sportistima", rekli su u američkoj kompaniji.

Foto: Reuters 

×