{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Roman Grigorčuk: Sadik? Partizan ima neke igrače koji bi mogli da pomognu Astani...

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
"Ali ne raspolažem informacijama kakve vi imate"...
Roman Grigorčuk: Sadik? Partizan ima neke igrače koji bi mogli da pomognu Astani...

Ispraćena je Astana sa četiri lopte u mreži iz Beograda. Samo jedan gol je dala, iako je imala dovoljno šansi protiv Partizana. Pred kraj je pogodio Rumun Rotariju, ali čini se da bi neefikasnost gostiju iz Kazahstana mogao da izleči neki novi špic. Možda Umar Sadik za koga su mediji iz Kazahstana pre dva dana uveravali da se nalazi na spisku želja tamošnjeg prvaka i da je klub iz Nur Sultana spremio oko 3.000.000 evra da ga dovede na zimu.
"Ne raspolažem informacijama kakve vi imate, ali mogu da kažem da Partizan svakako ima neke igrače koji bi mogli da pomognu Astani", pokušao je da ostane zakopčan Roman Grigorčuk.

Trener Plavih smatra da je njegov tim zaslužio više u Humskoj...
"Rezultat je trebalo da bude drugačiji. Trebalo je da iskoristimo neku do stoprocentnih prilika. A imali smo dve, tri, možda i četiri idealne".

Po pogledu budućnosti svog tima Grigorčuk je optimista, s obzirom da je Astana minulih sezona igrala bitnu ulogu i u Ligi šampiona.
"Računam da će Astana naredne sezone igrati bolje. Bože zdravlja, u decembru 2020. ćemo se radovati boljim rezultatima", rekao je Grigorčuk.

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×