{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Roma ponudila Špancu 3.000.000 evra godišnje, Betis i Ćavi bi da joj pokvare posao

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Napadač Čelsija još razmatra šta da odabere
Roma ponudila Špancu 3.000.000 evra godišnje, Betis i Ćavi bi da joj pokvare posao

Španski napadač Pedro napušta Čelsi na kraju sezone kao slobodan igrač kada mu istekne ugovor, a gde će nastaviti karijeru još nije poznato.

Nekadašnji ofanzivac Barselone je interesantan mnogim klubovima, a prvi koji je izašao sa konkretnom ponudom je Roma. Italijani su za Pedra spremili trogodišnji ugovor vredan 3.000.000 evra plus bonuse što je manje od onoga koliko zarađuje u Čelsiju, ali i jedna od većih plata u budžetu rimskog kluba.

Međutim, Pedro je zatražio još vremena da razmisli jer je još nekoliko klubova zainteresovano. U prvom redu Betis i katarski Al Sad koji trenira Ćavi. Betis ne može finansijski da parira ponudi Rome, ali Pedru nudi povratak u domovinu, život u sjajnoj Sevilji i ambiciozan projekat stvaranja tima za Ligu šampiona u kojem bi Pedro bio jedan od ključnih igrača.

Sa druge strane, Al Sad može da ponudi Špancu najviše novca, ali to praktično znači i kraj ozbiljne karijere i takmičarskog fudbala. On smatra da je još rano za arapske dolare i želi da nastavi sa ozbiljnim fudbalom u Evropi. Iz tog razloga bi Roma mogla da bude najbolji izbor jer bi Pedro imao jak sportski motiv, a ni 3.000.000 evra godišnje nisu mala para.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×