{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Roma ne odustaje od Vlahovića, Fjorentina insistira na produžetku ugovora

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Đanluka Petraki kontaktirao s Vlahovićevim agentima u januaru, uz obećanje da će obnoviti priču u skorijoj budućnosti
Roma ne odustaje od Vlahovića, Fjorentina insistira na produžetku ugovora
(©AFP)

Ustalio se Dušan Vlahović u seniorskom pogonu Fjorentine i kod Đuzepea Jakinija redovno dobija minute, pa su njegove igre već neko vreme na radaru skauta italijanskih klubova. Roma je samo poslednja u nizu zainteresovanih kupaca za mladog srpskog napadača, ali izgleda i najozbiljnija u nameri da se dokopa njegovog potpisa.

Italijom kruži priča da je sportski direktor Rome Đanluka Petraki tokom januara stupio u kontakt s Vlahovićevim agentima Darkom Ristićem i Dejanom Grgićem, te da je tada između dve strane dogovoreno da će priča biti nastavljena u skorijoj budućnosti.

Kako Vlahović ima veliki potencijal i mogao bi u budućnosti dobro da bude naplaćen njegov igrački napredak, na stadionu Artemio Franki počeli su sve više da insistiraju na tome da mladi srpski napadač dobije novi ugovor i tako bude otklonjena svaka sumnja u eventualni odlazak iz Toskane.

Vlahović u Fjorentini trenutno ima ugovor do juna 2023. i platu od 400.000 evra godišnje, a Viola je navodno pre nekoliko dana otpočela razgovor o korigovanju istog.

Što se Rome tiče, na Olimpiku Vlahovića vide kao idealnog naslednika Edina Džeka, međutim veruje se da je njegova vrednost na tržištu već sada 20.000.000 evra. Vlahović je postigao sedam golova i podelio jednu asistenciju u dosadašnje 24 utakmice u svim takmičenjima.  

Foto: (©AFP)

×