{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Petrarki već krenuo u akciju
Roma krenula po Dinamovu bejbi senzaciju – cena je sitnica

Roma će u zimskom prelaznom roku pokušati da se pojača u Maksimiru. Čelnici kluba sa Olimpika imaju možda i preambiciozan plan da u večni grad dovedu jednog od najtraženijih igrača Balkana u ovom trenutku Danija Olma. Španac je nastavio da “gazi” u dresu hrvatskog šampiona, debitovao je za Crvenu Furiju, tako da Dinamo ima sve argumente da traži ogromnih 40 miliona evra. Posebno što su udicu bacili i pojedini premijerligaši.

Teško će Roma do Olma, ali to ne znači da nema ambiciju da posluje sa Dinamom. Skauti Vučice su utefterisali još jedno ime, a reč je o Jošku Gvardilu, koga na Maksimiru zovu Pep.

Procena ljudi iz Rome je da se levonogi štoper, rođen 2002. godine, može u ovom trenutku kupiti za jedan, najviše dva miliona evra. Ali da bi Roma prošla tako jeftino i mora brzo da reaguje. sa čimje upoznat i direktor Petrarki piše Gazeta Delo Sport.

Gvardiol je novo Dinamovo čudo od deteta. Mladi štoper je oduševio šefa stručnog štaba tokom letnjih priprema. Trenutno je nezamenljiv u mladom timu Dinama koji igra Ligu šampiona. Ali je ove jeseni već debitovao za seniorski tim.

Najnovije vesti


×