{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Roletna opet spuštena: Samo vi pucajte, Predrag Rajković je nesavladiv (VIDEO)

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 4
Srpski golman deseti put u sezoni sačuvao mrežu netaknutom
Roletna opet spuštena: Samo vi pucajte, Predrag Rajković je nesavladiv (VIDEO)

Letošnja kupovina od 5.000.000 evra mogla bi da se ispostavi jednim od boljih poslovnih poteza rukovodstva Remsa poslednjih godina. Činilo se da je Predrag Rajković posle četiri sezone u Izraelu, ne baš najpoznatnijoj zemlji po fudbalu, odustao od ozbiljne karijere, međutim, dolaskom u Rems pokazao je koliko je zapravio napredovao u odnosu na period kad je bio samo talenat.

Imao je te 2015. status svetskog prvaka u omladinskoj konkurenciji. Ove jeseni, pak, ima status jednog od statistički najboljih golmana jedne od „liga petice“. U zahtevnom francuskom prvenstvu srpski reprezentativac uspeo je da čak na deset mečeva ne primi gol. Posle nekompletnog 17 kola možda i presudno utuče na skok kLuba sa severoistoka države na čak peto mesto na tabeli. Malo se ko tome nadao kad je sezona počela.

Ove večeri Rajković se vratio starim navikama. U minule tri runde, protiv Meca, Bordoa i Sent Etjena je savladan. Na gostiovanju Tuluzu nije. I kad je u njegovim rukavicama sačuvana nula, lakše je bilo navali Remsa da krene napred. S tim što za vođstvo vredno sva tri boda može da zahvali Rogelu Agustinu, urugvajski štoper se spetljao u devetom minutu, takve pokone ne odbija niko u profesionalnom fudbalu, Remiju Udanu preostalo je samo da završi posao.

Kasnije je Predrag Rajković imao i sreće, jer je Foke očistio loptu na gol-crti u 25. minutu, početkom drugog poluvremena odbranio je udarce Dosevija i Sanoga, pa u 78. sprečio Kolurija da iskoristi najbolju šansu za domaćina. Tu je negde umrla nada Tuluza do može do poravnanja.  Štaviše, Rems je bio bliži da „zaključa“ utakmicu samo da je sudija Turpan posle pregledavanja snimka pokazao na belu tačku.

No, i ovako su srećni u Remsu. Lane su završili osmi. Nastave li ovako, Evropa nije daleko.

LIGA 1 - 18. KOLO: 

Petak
Lil – Monpelje  2:1 (1:0)
/Ikone 40p, Sančez 84 – Delor 74/

Subota
Mec - Marselj 1:1 (1:0)
/Nget 40 - Radonjić 70/

Amijen – Dižon 1:1 (1:1)
/konate 28 – Kadiz 19/

Nim – Nant 0:1 (0:1)
/Luza 28/

Brest – Nica 0:0

Anže – Monako 0:0

Tuluz – Rems 0:1 (0:1)
/Udan 9/

Nedelja
15.00:  (2,25) Bordo  (3,10)  Strazbur (3,50) 
17.00:  (1,70) Lion  (3,70)  Ren (5,20)
21.00: (7,75) Sent Etjen (5,00) PSŽ (1,38)  

NAPOMENAKvote su podložne promenama

(FOTO: MN Press)

Najnovije vesti


×