{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
“Ne prosipaju više bodove u nevažnim utakmicama, imaju dovoljno kvaliteta i iskustva da ostanu fokusirani i završe posao”, kaže trener Lestera
no_image.png

Trener Lestera Brendan Rodžers kaže da će biti "veoma, veoma teško" zaustaviti Liverpul ove sezone, posebno nakon što je njegov tim doživeo pravu katastrofu u derbiju sa Crvenima na svom King Pauer stadionu u četvrtak uveče (0:4).

Kada je reč o šampionskoj trci trener Lestera nema dilemu, Liverpul je u pol-poziciji.
"Biće teško, baš teško zaustaviti ih. Nema sumnje. Fantastičan su tim, samopouzdanje im je veliko, a postali su i pobednici u međuvremenu. Nisu izgubili puno utakmica u proteklih 18 meseci. Ne prosipaju više bodove u nevažnim utakmicama, imaju dovoljno kvaliteta i iskustva da ostanu fokusirani i završe posao", ocenio je Rodžers.

Kormilar Lisica priznaje da je Lester ispod nivoa Crvenih i Građana. 
"Ima još puno da se igra, a mi smo imali nesreću da u poslednje dve utakmice naletimo na dve najbolje ekipe u ligi. Te dve utakmice su pokazale gde smo, da nismo na tom nivou. Iako nismo to želeli katapultirali su nas u trku za titulu, ali videli ste kvalitet naših rivala... Liverpul je bio strašan, mada smo i mi mogli možda više", istakao je Rodžers.

Trener Lestera kaže da je penal za 2:0 odlučio ishod ovog derbija.
"Kod rezultata 1:0 bili smo još u igri, ali ruka je bila odlučujući detalj. Očigledno je udarila u ruku Sojundžua i penal je čist. Taj detalj nas je sasekao jer smo pritisli Liverpul na njegovoj polovini. Onda je do izražaja došao njihov najveći kvalitet, brzina, i pregazili su nas. Dop tog trenutka moj mladi tim je bio fantatičan i ova utakmica nam je važna lekcija", zaključio je Brendan Rodežers.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×