{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Rodžers s mirom čeka 8. avgust: Megvajer? Nijedna pristojna ponuda nije stigla

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 7
Trener Lestera uveren čak da će engleski reprezentativac ostati na King Pauer stadionu
no_image.png

Hoće-neće, hoće-neće...

Ne prođe dan, a da se ostrvska štampa ne bavi transferom verovatno najpoželjnijeg engleskog štopera u ovom trenutku – Harija Megvajera.

Od jasnog interesovanja mančesterskih rivala, preko toga da je Megvajer sam podneo zahtev za stavljanje na transfer listu, do priča da će momak s etiketom na 100.000.000 evra ostati na King Pauer stadionu, priče se vrte u krug, a nepune dve sedmice pre kraja prelaznog roka u Engleskoj više niko ne zna šta da očekuje.

Začuđujuće smireno deluje i Brendan Rodžers, koji odaje utisak čoveka koji će i naredne sezone na raspolaganju imati i reprezentativca Gordi Albiona.
“Hari radi briljantno otkako smo se okupili“, pogađa u metu Rodžers i nastavlja:
“Mnogo je spekulacija oko Harija, ali on to prihvata muški. Kao što sam oduvek govorio – jako smo opušteni kada je on u pitanju“.

Objasnio je Rodžers i šta je tačno mislio pod tim „opušteni“.
“Mi radimo tako da pripremamo ceo tim za novu sezonu, a Hari je deo istog. On radi fantastično, zaista se mnogo trudi“.

Upitan da otkrije da li Lester vodi pregovore s nekim od dva bogataša iz Mančestera, otkriva:
“Nema nikakvih razgovora. Znam da vi (novinari) tražite novosti, ali ništa se nije promenilo preko noći. U ovom trenutku sve je priča 'šta bi bilo, kad bi bilo', ali niko nam ništa nije dostavio, nije bilo ponuda koje bi nas zainteresovale. Imamo još manje od dve sedmice do zatvaranja tržišta, na kojem su svi naši igrači. Mi samo radimo i fokusirani smo na naše ciljeve“.

U prevodu - nije bilo ponuda u rangu traženih 100.000.000 evra, uprkos tome što je pre više od nedelju dana odjeknula vest da je transfer na Old Traford samo na preglede i potpis daleko... Sat otkucava, samim tim sve su manje šanse da će Megvajer zaista otići. 

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×