{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Želimo da zadržimo tim na okupu, kaže menadžer Lisica
no_image.png

Hit sezone u Premijer ligi je Lester. Ponovo, kao pre neku godinu. Samo što je opšti stav da Lisice danas igraju dosta atraktivniji fudbal nego u sezoni kada su osvojili titulu i šokirali svet.

I tada su drugi, veći i moćniji gledali da „ukradu“ Lesteru ono najvrednije, a i sada već obleću iznad King Pauer stadiona. Ipak, kako tvrdi menadžer Lisica Brendan Rodžers, niko ove zime neće otići iz njegovog tima. Izričit je u tome.
Niko u januaru neće otići iz tima. Kategorički to tvrdim. I siguran sam da ako pitate bilo koga iz vrha kluba, dobićete isti odgovor. Normalno je da špekulacija ima, jer je i to potvrda da radite dobro“, rekao je Rodžers.

Prvi pik moćnijih je Džejms Medison, za kojeg je zainteresovan Mančester junajted. Ali, moraće i Crveni đavoli da se strpe makar do leta.
Svi momci razumeju situaciju. Medison je odlično počeo sezonu, veoma je produktivan. On je sjajan mladi igrač i ima svetlu budućnost. Redovno komuniciram sa direktorom i predsednikom, jasno je svima da želimo da ovaj tim ostane na okupu“, naglasio je Brendan Rodžers.

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×