{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Robert Prosinečki opet u selektorskim vodama

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Na dobro poznatoj klupi
Robert Prosinečki opet u selektorskim vodama

Bliži se kraju drugi mandat Roberta Prosičenkog u Kajzeriju. Još osam kola ostalo je do kraja prvenstva Turske i čim se ono okonča – s tim da niko ne zna kad će se to desiti – hrvatski stručnjak trebalo bi da se vrati selektorskom poslu.

I to na dobro poznatoj lokaciji, jer je dobio ponudu iz Bakua, da sedne na klupu reprezentacije Azerbejdžana. Tri godine je Robi vodio Azere, u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope 2016. i Mundijal 2018, te iako nije ostvario bogzna kakav učinak, očigledno je impresionirao ljude u nekadašnoj sovjetskoj republici, čim ga zovu da se vrati.

Prema navodima sa lica mesta, rukovodstvo FS Azerbejdžana spremno je da sačeka završetak turske Superlige i da tek onda počne pregovore sa Prosinečkim, kako ni na koji način ne bi ugrozilo njegovu poziciju u klubu ili naljutilo čelnike Kajzerija. S druge strane, sam Robert je zainteresovan za saradnju, pogotovo ako se ima u vidu činjenica da je ugovorom vezan za klub iz Anadolije do ovog leta i da se Kajzeri nalazi na poslednjem mestu na tabeli, sa malim šansama da izbori opstanak.

Ako do dogovora posle toga dođe, Prosinečki bi se treći put oprobao kao selektor, jer je osim Azerbejdžana vodio i Bosnu i Hercegovinu.

(FOTO: AFP)

Najnovije vesti


×