{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Alžirac postao nepoželjan među saigračima nakon flerta sa Mančester Sitijem
Rijade, niko te više ne voli u Lesteru...
"Idi više..."

Nema nešto puno informacija u poslednjih nekoliko sati o potencijalno najvećem transferu u Engleskoj ove zime, prelasku Rijada Mareza iz Lestera u Mančester Siti.

Međutim, jedno je sigurno - Alžirac je insisitranjem na transferu u redove Građana prešao granicu posle koje teško da mu ima povratka u prvi tim Lisica, ako ne uspe da pređe u Mančester Siti. Naime, prema informaciji Skaj Sports-a, pojedini saigrači su otvoreno ljuti na Mareza zbog činjenice da pokušava da isforsira transfer na Etihad.

Marez je juče predao zvaničan zahtev za transfer, kao što je uradio i prošlog leta, tvrdeći da želi da napusti klub. Ipak, saigrače je mnogo više povredilo to što se nije pojavio na tereningu juče ujutru, ali i što je odlučio da ne putuje sa timom na gostovanje Evertonu večeras u okviru Premijer lige.

Alžirac je s druge strane ljut na Lester što mu nije dozvolio, kao recimo Kanteu ili Drinkvoteru, da ode iz kluba nakon osvojene šampionske titule. Marez smatra da je to nepravedno od strane Lisica i da je trebalo da dobije šansu da pređe u veći klub, a videćemo do večeras da li će ispuniti tu želju.

Lester mu je već spremio zamenu u vidu Androza Tauzenta iz Kristal Palasa, ali je neophodno da Alžirac prvo kompletira transfer u Mančester Siti, verovatno rekordan od preko 60.000.000 evra, ako ne i više. 

(FOTO: Action Images)

Najnovije vesti


×