{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Momak iz Gane u koga je ne tako davno Juventus polagao velike nade biće novi napadač Crvene zvezde
Ričmond Boakje - sutra potpis, u nedelju na Marakani!
""

Momak iz Gane Ričmond Boakje, o kome smo danas pisali, po svoj prilici biće toliko iščekivano pojačanje za navalu srpskog šampiona! Prema saznanjima MOZZART Sporta 23-godišnji napadač u koga je Juventus nekada polagao velike nade potpisaće do sutra uveče ugovor sa crveno-belima, nakon što prođe lekarske preglede.

Dogovor je praktično postignut, svi detalji su utanačeni, i sada se samo čeka da se predsednik Atalante (taj klub i dalje polaže određena prava na ovog fudbalera) vrati sa puta kako bi posao bio i definitivno zaključen. 

Evo i detalja koji su za sada poznati: Crvena zvezda će Boakjea pozajmiti na godinu i po dana i tokom tog perioda veći deo njegove plate pokrivaće sadašnji poslodavci (Atalanta i Latina). Beograđani će imati pravo otkupa ugovora... Kako trenutno stvari stoje Ričmond Boakje u nedelju će doputovati u srpsku prestonicu i staviti se na raspolagnje stručnom štabu Crvene zvezde.    

Ovaj posao biće realizovan, između ostalog, zahvaljujući menadžeru Ivici Pavloviću koji ima odlične kontakte u italijanskim klubovima.

Boakje je prethodnu polusezonu proveo u redovima Latine, italijanskog drugoligaša, i za 863 minuta na terenu postigao tri i namestio jedan gol. 

Najnovije vesti


×