{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Ko ne zakera, na simulacijama profitira

/ Izvor: mozzartsport.com
Pogledajte ko vam je 28. aprila doneo novac, a ko vas je prodao...
Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Ko ne zakera, na simulacijama profitira

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

JAGJELONIJA /SIM/ - VISLA /SIM/ (tip 0-2, kvota 1,72) - rezultat 1:0
Simulacija poljske Ekstrklase bila je u ovom slučaju berićetna. Odigralo se tačno onako kako smo predvideli, a to je da će pasti najviše dva gola, jer je poznato da Jagjelonija igra na mali broj pogodaka kod kuće, kao i Visla na gostovanjima. Realno, što se i možer očekivati s obzriom da se podaci za simulacije izvlače iz raznih baza podataka, ujedno i iz MOZZARTOVE.

RAKOV /SIM/ – LSK LOĐ /SIM/ (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 3:0
Situacija pred prekidanje Eklstraklase dala nam je dobar šlagvort za ovaj predlog i nismo se prevarili. Jer kada  u simulaciji koja se oslanja na realne baze podataka stavite da je jedan od najboljih timova Ekstralige domaćin, a da mu je gost klub prikovan za dno tabele, kec je sigurizza.

VISLA /SIM/ - LEGIJA /SIM/ (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 0:3
Treeći najigraniji par, to jest igra u MOZZARTU, duel simulacije poljske Esktraklase između Visle i Legije prošao je baš onako kako je veliki broj MOZZARTOVIH igrača pretpostavio. Dvojka kao vrata sa tri gola u mreži domaćeg tima.

ALTAH /SIM/ -  ADMIRA /SIM/ (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 5:1
Dosta vas je odlučilo da malo rizikuje na simulaciji utakmice austrijske Bundeslige (čiji se realni nastavak uskoro očekuje), pa je stavilo pare na keca u meču Altah – Admira i prolaz kvote 2,05. I ne da nije pogrešilo, nego brige nije bilo pošto je domaćin pobedio sa 5:1.

RUBIN /SIM/  – LOK. MOSKVA /SIM/ (tip 2, kvota 2,35) – rezultat 0:4
Simulacije fudbalskih liga koje MOZZART ima u ponudi već nekoliko sedmice pokazuju se zaista realno. Uostalom, pogledajte samo kako smo danas prošli kada smo igrali na njih, posebno u nacionalnim ligama. Čak i ovaj rizik, i kvota 2,35 na pobedu moskovske Lokomotive na “gostovanju” Rubinu je lagano prošao.

BAJERN /SIM/ - PSŽ /SIM/ (tip 1, kvota 2,35) - rezultat 2:0
Nije samo par Rubin – Lok. Moskva doneo mnogo radosti na kvoti 2,35. To je uradio i ovaj pošto je dosta MOZZARTOVIH igrača danas odlučilo da na meču simulacije Lige šampiona odigra na keca. Mudra odluka koja se itekako isplatila.

PRECRTANO

EKSITEK AM – TRAKTOR AM, (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 0:0
Amaterske fudbalske lige Belorusije se ne predaju, kao i njihove “profi” kolege. Malo po malo ušle su u petu sedmicu održavanja, a danas su na programu bile dve utakmice, po jedna iz Više i i Prve lige. U “starijem” takmičenju meč između Eksiteka i Traktora je odigrana bez golova, što je malo ko očekivao s obzirom na prethodne rezultate oba tima. Verovali smo u GG i 3+, ali ništa od navedenog nije došlo.

MATERSBURG /SIM/ – ST. PELTEN /SIM/ (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 0:0
Prazne puške na ovom meču simulacija austrijske Bundeslige. Bez golova, što je srušilo mnoge tikete jer je veliki broj kladilaca očekivao pobedu domaćeg tima. A došao je “prazni iks”. Samo taj jedan pogodak je nedostajao. Naravno, u mreži gostiju.

LION /SIM/ - MAN. SITI /SIM/ (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 1:0
Iako smo danas imali zaista mnogo sreće sa simulacijama fudbalskih utakmica, onu koju su MOZZARTOVI kladioci najčešće igrali,  a to je dvojka na duel Liona i Mančester Sitija u Ligi šampiona nije prošao. Domaćinu je pripala minimalna pobeda, a  nama da se pokrpimo sutra.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×