{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Pogledajte ko vam je 5. maja doneo novac, a ko vas je prodao...
no_image.png

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

ALTAH /SIM/ – ST. PELTEN /SIM/, (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 4:0
Što ih više igramo, simulacije fudbalskih utakmica, pa čak i austrijske Bundeslige, one se sve više pokazuju realnim. Tako je bilo i na susretu između Altaha i Sent Peltena gde je veliki broj kladilaca gađao keca. I on je lagano došao, rezultatom 4:0 za prolaz kvote 1,55 i drugog najigranijeg para dana u MOZZARTU.

HERENVEN /SIM/ - RKC /SIM/, (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 3:1
Jedna od simulacija koja je donosila prilično jak tip, da ne kažemo sigurizzu i to ako ste odabrali keca. A veliki broj vas se za to, vidmo sada savim jasno, pravilno odlučilo. Lganih 3:1 za Herenven i prolaz kvote 1,55

ANTALIJA /SIM/ – RIZE /SIM/, (tip 1, kvota 1,5) – rezultat 1:0
Nije bilo lako, ali je ipak došao kec. Rezultat ove simulacije utakmice turskog Superliga je bio 1:0,a mi smo, gledajući statistiku, gađali pobedu domaćina i prolaz kvote 1,5. Simulacija se, po ko zna koji put pokazala veoma realnom.

PRECRTANO

ATALANTA /SIM/ – BARSELONA /SIM/, (tip 2, kvota 2,45) - rezultat 1:1
Vodila je Barsa u ovoj simulaciji sve do 20-ak minuta pre kraja sa malih 1:0, ali je opasna Atalanta ipak dala gol. Što se i dalo očekivati. S obzirom na formu jednog i drugog tima pred pauzu zbog korone, definitivno realan rezultat. Ovaj put, nažalost.

ATL. MADRID /SIM/ – RB LAJPCIG /SIM/, (tip 1, kvota 2,30) – rezultat 1:4
Bio je ovo najigraniji par dana, ujedno i najigraniji tip. Kec na u meču simulirane Lige šampiona između Atletika i Lajpciga sa kvotom 2,30. A čim je kvota tako visoka, jasno je da treba biti oprezan. Ipak, dosta vas je više odigralo srcem, nego razumom, što je simulacija i kaznila.

ZVEZDA VVS – ARENA AM, (tip 1, kvota 2,05) – rezultat 0:1
Beloruski fudbal, makar i u amaterskoj formi dneo nam je i danas priliku za klađenje. Mi smo vam predložili rizičnog keca na domaćina sa kvotom 2,05, ali uz opasku da se očekuje težak meč. Tako je i bilo, a susret je završen rezulatatom 1:0 za goste.

GRONINGEN /SIM/ – AZ /SIM/, (tip 2, kvota 2,00) – rezultat 2:1
Kvota dobra, čak 2,00 na gosta, ali upozoravajuća. Simulacija je i ovaj put pokazala da je realna. Ako niste odigrali dvojku, verujemo da ste bar odabrali 3+, što je očekivano i došlo. Nažalost, mnogo tiketa je večeras palo zbog ovog primamljivog tipa.

SMIRNOV – ŠAGAROV, (tip 2, kvota 1,80) – rezultat 3:2
Poveo je iskusni Oleg Šagarov sa 2:0 u setovima protuiv mladog Igora Smirnova i delovalo je da će kao i juče protiv oovg protivnika posao završiti brzo, sa nulom. Ali, kao da mu je pnestalo snage te je njegov mlađi kolega obrnuo meč i završio ga u svoju korist. Ali ne i našu…

AHAL – ENERGETIK, (tip 1&3+, kvota 1,55) – rezultat 2:0
Bio je domaći tim, inače trostruki uzastopni šampion prve fudbalske lige Turkmenistana favorit pred ovaj meč, ali je vili broj nas očekivao i da padne tri gola. I pobeda domaćina je došla, ali za nas nedovoljnim rezultatom 2:0. Ahal je zadržao prvo mesto na tabeli, a Eneregetik je u zoni ispadanja. A za bolje i nije kada nije uspeo da postigne barem taj jedan gol. Pročitajte izvešaj

MAKSOV – NOVIKOV, (tip 1, kvota 2,19) – rezultat 1:3
Russa stonoteniska Liga Pro nam donosi lepu utehu u ove za kladioničarski priliočno prazne dane. Igra se kao na traci i nudi se mnogo prilika za tiket. Jedna od tih je bio i ovaj meč, ali smo “fulali” u našoj prognozi. Pobeda je ipak otišla u ruke Illje Novikova i to rezultatom 3:1 po setovima. A nama je nažalost tako propala lepa kvota 2,19.

Najnovije vesti


×