{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

REZZIME DANA (nedelja): Može to i bolje...

/ Izvor: mozzartsport.com
Pogledajte ko vam je 5. aprila doneo novac, a ko vas je prodao...
REZZIME DANA (nedelja): Može to i bolje...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

OLIMPIK STAR - LLB - S4A (tip 1, kvota 3,25) - 6:0
Pa, ovo je dokaz da u Burundiju pada dosta golova, još jedan meč u kom je bilo šest golova, samo je ovoga puta svih šest dala jedna ekipa. U pitanju je Olimpik Star koji je odigrao savršen duel i zapamtite to ime i imajte ga u vidu kada naredni put budete pravili tiket...

ENERGETIK - MINSK (tip 1, kvota 2,60) - 2:0
Ovde ste uhvatili veoma lepog keca i to je došao 1-1. Moglo je to da se nasluti već u 21. minutu utakmice kada je pogodio Nosko. Nije bilo promena sve do kraja utakmice, kada je u 92. minutu Jakšibaev bio precizan i tako je Energetik slavio sa 2:0.

AJNTRAHT FRANKFURT (SIM) - FRAJBURG (SIM) (tip 1, kvota 1,70) - 1:0
Ajntraht je odneo trijumf u ovoj simulaciji kao što bi bio favorit u stvarnom životu. Uspeo je to jednim pogotkom, ali sasvim dovoljnim da vam donese prolazak para. Ni ovde nije bilo mnogo golova, ali najvažnije je da je još jedan tip prošao.

PRECRTANO

MINSK I. - SLUTSK (tip 1, kvota 1,75) - 2:3
FK Slutsk je možda i jedini klub koji je nešto izvukao iz cele ove krize pošto je sasvim nenadano dobio armiju navijača širom sveta. Pa je tako večerašnje gostovanje kod Isloča direktno prenošeno i na Fejsbuk grupi “FK Slutsk Worldwide“ dok je preokret posle zaostatka od 1:2 praćen uz egzaltirane komentarima čudnih imena: Rori, Stiv, Džoš, Džejms... Svi oni su oni slavili pobedu od 3:2 u trećem kolu beloruske Premijer lige.

Opširnije OVDE.

BUDŽUMBURA - BUMAMURU (tip 1, kvota 2,40) - 3:3
Nismo baš znali da su na Burundiju ovako efikasne fudbalske utakmice, ali eto da znate za ubuduće. Ovaj duel je završen nerešeno, iako je Budžumbura vodila sa 2:1 na poluvremenu, ali je Bumamuru do kraja uspeo da izjednači i viđeno je ukupno šest pogodaka, ali nažalost po vas zaokružen je iks.

LOK. PAMIR - FALZKAND (tip 1, kvota 1,80) - 2:2
Vatromet u drugom poluvremenu viđen je u duelu Lokomotive i Fajzakanda (2:2). Ništa nije nagoveštavalo u prvom poluvremenu da će tako biti. Nije bilo golova. Međutim, pogodak Rustamova, napadača gostiju u 48. minutu, pokrenuo je lavinu. Lokomotiva je brzo okrenula, ali je poslednji pogodak viđen u 73. minutu kada je pogodio Zarpiov.  

Opširnije OVDE.

ATLETIKO MADRDID (SIM) - VALJADOLID (SIM) (tip 1, kvota 1,40) - 0:1
Možda bi u stvarnom svetu Atletiko Madrid bio apsolutni favorit na ovakvoj utakmici, ali u simulaciji meča Valjadolid je izašao kao pobednik sa 0:1. Dobro, očekivano bi bilo da bude mali broj golova, ali Atletiko je ovde prošao kao bos po trnju.

SMOLEVIČI - VITEBSK (tip 1, kvota 2,65) - 0:1
Očekivali ste keca, a došla je dvojka. I to ste mogli da naslutite već u 25. minutu utakmice kada je Klopotskij pogodio i doneo prednost Vitebsku, a uprkos činjenici što su gosti u 55. minutu ostali sa igračem manje, to ih ovoga puta nije mnogo koštalo.

DINAMIK - AIGLE NOIR (tip 2, kvota 2,05) - 4:1
Da se neka od domaćih TV stanica, verujte nam, potrudili bismo se da ogledamo i taj egzotični fudbal i donesemo vam neke impresije sa fudbalskih utakmica iz Burundija. Ovako, nažalost smo limitirani samo na informaciju da je Dinamo savladao trećeplasirani Egle Noar sa 4:1 i preporučio nam se za praćenje u nastavku sezone. 

Opširnije OVDE.

VALENSIJA (SIM) - OSASUNA (SIM) (tip 1, kvota 1,75) - 1:1
Očekivali ste pobedu Valensije u ovom obračunu, ali je na kraju bilo samo 1:1. I ovde je donekle očekivano da bude mali broj golova, doduše oba su došla u prvom poluvremenu, ali je do kraja ostao taj rezultat i Valensija nije uspela da dobije ovaj duel u simulaciji.

Najnovije vesti


×