{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

REZZIME DANA (četvrtak): Igrali ste skoro bez greške

/ Izvor: mozzartsport.com
Pogledajte ko vam je 26. marta doneo novac, a ko vas je prodao...
no_image.png

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

ZAOKRUŽENO

KALMAR - JENĆEPING SEDRA (tip 1, kvota 1,45) - 3:0
Ovo je bio jedan od "poznatijih" parova na koji ste mogli danas da se kladite. Ima dosta ljubitelja švedskog fudbala, a u ovom prijateljskom okršaju ste se kladili na keca i dobro ste gađali. Kalmar je slavio ubedljivo, dao je dva gola u prvom poluvremenu preko Krone u 34. minutu i Rafaela u 39. minutu, da bi konačan rezultat postavio Arokojo u 73.

MARKARIDS - DELARI / PJATERID (tip 1, kvota 1,65) - 5:1
Nema šta, ovde ste jako dobro gađali, bukvalno bez greške. Vrlo ubedljiva pobeda Makaridisa u prijateljskom obračunu sa tim što je gost čak poveo u 10. minutu, ali je Makaridis okrenuo do poluvremena, a onda i sa tri gola napunio mređu Delarija do vrha. Pukla je petarda.

ENŠEDE Ž - ALTA Ž (tip 1, kvota 1,55) - 5:2
Na terenu je postojao jedan dominantan tim i drugi koji je želeo da se nadigrava. Možemo reći da je Alti to pošlo za rukom, na poluvremenu je Enšede vodio sa 3:2, ali je do kraja postigao još dva gola i igračice domaćeg tima su bile uspešnije na kra

REDING  - SELTA VIGO (tip 2, kvota 1,13) - 0:3
Igrali ste ovde na favorita, a kada je Fifa u pitanju to se isplatilo u ovom paru. Selta je lagano odradila posao, već je na poluvremenu obezbedila prednost koja joj je garantovala pobedu, da bi na kraju sa još jednim pogotkom stavila tačku na "i".

SLIGO ROVERS - VOLVERHEMPTON Ž (tip 2, kvota 1,15) - 0:3
Još jedna odlično uhvaćena opklada kada je Fifa u pitanju. Verovali ste da će Vulverhempton da opravda ulogu i to se i dogodilo. Na poluvremenu je bilo 2:0, do kraja su Vanderersi još podigli rezultat i na kraju vrlo ubedljivo slavili bez primljenog gola.

KOVENTRI - KPR Ž (tip 2, kvota 1,75) - 1:4
Još jedna sjajna uhvaćena dvojka i to bez mnogo muke. Deluje da favoriti u Fifi nemaju problema da opravdaju ono što je na papiru, pa je tako i KPR slavio sa 4:1, a na poluvremenu je vodio sa 3:1 i tako nije dopuštao da bilo šta dođe pod znak pitanja.

VIKOMB - LOKOMOTIVA MOSKVA (tip 2, kvota 1,05) - 2:4
Ovaj par je možda i najteže prošao, ali opet je i on bio prilično rutinski. Igralo se na početku malo rezervisano, samo jedan gol je viđen u prvom poluvremenu, da bi ih u nastavku bilo dosta više, a Lokomotiva je na kraju slavila i donela vam još jedan prolazak.

PROŠIN  - SMIRNOV (tip bezh1, kvota 1,20) - 2:1
Jeste prošao ovaj tip, nije to bilo lagano, daleko od toga, ali možemo da kažemo da ste dobro odabrali. Smirnov je čak dobio prvi set u svoju korist, ali je Prošin ipak uspeo na kraju da preokrenei da dobije drugi i treći set sa 6:3 i 6:4 i tako da privede meč u svoju korist.

ABRAMOV - KAVTOREV (tip bezh2, kvota 1,35) - 1:2
Moglo je ovo da bude gotovo i u dva seta, ali na kraju se sve završilo kako ste planirali. Kavtorev je dobio prvi set sa 6:3, potom je Abramov izjednačio tako što je dobio taj-brejk drugog seta, da bi na kraju Kavtorev u trećem setu slavio sa 6:4 i tako dobio čitav susret.

PRECRTANO

VESTER - VIRGO (tip 2, kvota 1,85) - 1:0
Ako ste na prva dva meča u Švedskoj pogodili lagane kečeve,  ovoga  puta niste imali sreće jer je Vester pokvario sve planove. Virgo je bio blagi favorit, ali je Vester slavio sa 2:0 i to tako što je dao po gol u oba poluvremena i tako rešio meč u svoju korist.

 

FOTO: Reutes

Najnovije vesti


×