{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Nastavlja se fudbal u Belorusiji
Rezerve na meniju

Za one koji nisu u toku, u Belorusiji je sve po starom. Pandemija korona virusa nije sprečila fudbalere, rukometaše i hokejaše da obavljaju svoje dužnosti, tako da imajte na umu ovu informaciju pri sastavljanju tiketa. Dakle, u Belorusiji će uvek imati nešto da se igra. 

Danas su na programu dva meča u Ligi rezervi Belorusije.

Rezervisti Dinamo Minska nedavno su savladali Ruh Brest sa 2:0. Energetik je remizirao sa BATE Borisovom, na utakmici završenoj s 1:1. Naravno, treba razdvojiti realne mogućnosti ekipa, pa Energetik svakako treba smatrati makar za umerenog favorita. Uzgred, ovde ne bi iznenadilo ni nešto više golova, dakle malo je realno da će se voditi rovovska bitka.

Što se tiče drugog meča, oba tima su izjednačenog kvaliteta. Niko ovde neće imati načelnu prednost, pa Torpedo Žodinino II mora ozbiljno da shvati protivnika. Uprkos tome, ovde ne bi trebalo očekivati neku taktički nabijenu utakmicu, odnosno natezanje, budući da su i jedni i drugi otvoreni za golove. Na osnovu sadašnjih formi ne treba strahovati od najnepopularnijeg rezultata, ali treba biti uveren da će Belsina zaigrati dovoljno agresivno da utakmica možda bude neizvesna.

U nesvakidašnjoj situaciji za ceo svet svakako je i ponuda sužena, pa pored rukometa svakako treba da obratite pažnju i na e-sportove koji će ovih dana biti u centru pažnje. Zapravo, sve dok traje izolacija, odnosno dok se ne suzbije širenje virusa korona.

Kompletnu ponudu za klađenje na eSports možete da pronađete na sajtu mozzartbet.com, a kladionica MOZZART izbacivaće nove kvote na dnevnom nivou, tako da vam ostaje da pratite sajt mozzartbet.com i da i vi zaradite novac na najbrže rastućem sportu na svetu koji svakodnevno obrće stotine miliona dolara!

CS:GO ESL Pro liga je tek krenula, čekaju nas brojna uzbuđenja, a osim toga, trenutno su u toku izuzetno jaki turniri u igrama Dota 2 i League of Legends, i ponuda za klađenje je više nego dobra. Pravi trenutak da se, ako već dosad niste, upoznate sa dinamikom i uzbuđenjem koje donosi eSports.

Donesi odluku, ostani kod kuće i beskontakno se zabavi.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Najnovije vesti


×