{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ako i ovo odbiju, onda...
REKORD! Peta ponuda Mančester Sitija za Rijada Mareza
""

Vremena je sve manje, pijaca se zatvara u ponoć, a Manečster Siti je upravo krenuo u novu, možda i presudnu ofanzivu na Rijada Mareza. Čak peta ponuda u ovim trenucima poslata je na King Pauer Stadion, a Građani nisu obeshrabreni, iako im je Lester odbio prethodne četiri.

Ova je posebna i ekstravagantna, a prema informaciji Skaj Sportsa možda čak i poslednja. Pep Gvardiola je ponudio Lisicama 65.000.000 funti (oko 74.000.000 evra) što je isto koliko je Siti platio i Volfzburgu za Kevina De Brujnea u leto 2015. godine, a što je do sada rekordna kupovina Mančester Sitija.

Pride, uz novac Građani nude Lisicama i jednog fudbalera, ali za sada nema informacije ko bi to mogao da bude. Podsećamo, Rijad Marez je sinoć zatražio od Lestera da ga proda u ovom prelaznom roku jer očajnički želi da promeni klub. Lester je zainteresovan da ga pusti, ali samo ukoliko ponuda Sitija ispuni njihove želje. 

Neki mediji pišu i da su Lisice spremne da traže i do 100.000.000 evra na ime obeštećenja, pa nas očekuje sigurno zanimljivo veče. Ukoliko Marez zaista pređe u Manečster Siti zamena bi trablo da mu bude Androz Tauzend iz Kristal Palasa.

(FOTO: Action Images)

Najnovije vesti


×