{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Sindikat profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ okačio klip iz Vranja na kojem se čuje kako iskusni trener vređa sudiju tokom duela sa Grafičarom
Recko ponovo na udaru – optužuju ga za šovinizam

Novi udar na Dragana Antića, popularnog Recka. Spoznao je snagu Disciplinske komisije FSS tada prvi čovek vranjanskog Dinama, kada je posle ispadanje iz Superlige njegovog kluba udarao iz sve snage po braći Tončev. Dobio je kaznu zabrane vršenja bilo kakve funkcije u fudbalu do jeseni 2020. godine, ali se posle žalbe i preinačene odluke vratio u Vranje. Ovog puta kao trener.

Kroz težak period prolazi Dinamo, i o hroničnoj besparici je često pričao Dragan Antić kao posledici velike zavere protiv njega. Međutim, iskusni stručnjak ponovo je skrenuo pažnju na sebe ne baš sportskim ponašanjem. Sindikat profesiolanih fudbalera „Nezavisnost“ na svojoj Fejsbuk stranici okačio je video klip sa poslednjeg meča Prve Lige Srbije između Dinama i Grafičara.

Na njemu se čuje kako Dragan Antić vređa glavnog arbitra meča Milanovića posle dosuđenog penala za goste. Tačnije, psuje mu majku, uz ne baš prikladne reči za medije.
„Dokle više će ovaj čovek urušavati ugled srpskog fudbala? Da li će mu neko stati na put? Da li je delegat meča zabeležio ovaj šovinizam“, stoji u saopštenju sindikata Nezavisnost.

Sporno ponašanje Dragana Antića možete čuti 02:29 priloženog snimka.

(Foto: Star Sport)

Najnovije vesti


×