{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Mora da plati milionče
Recko izbačen iz fudbala do jeseni 2020.

Još jednom je Dragan Antić Recko osetio šta znači kad Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije uzme stvar u svoje ruke. Prvi čovek Dinama žestoko je kažnjen zbog medijskih istupa, pošto mu je zabranjeno da se bavi bilo kakvom funkcijom u fudbalu sve u narednih 15 meseci.

Sve povodom reči koje je, poput vatre, bljuvao posle ispadanja Vranjanaca iz Superlige. Tad je optuživao redom braću Tončev, Novicu i Ivicu, da se u uratili protiv njegovog kluba, u celu priču umešao sportskog direktora Radnika iz Surdulice, Stanislava Tončeva, govorio o, kako reče, „20 do 30 nameštenih utakmica“, ali kako su dokazi neutemeljeni, sa Terazija je stigla „čestitka“, na osnovu koje popularni Recko neće moći da bude ni trener, ni predsednik, niti bilo šta u fudbalu, sve do jeseni 2020. godine.

Novica Tončev uzvratio Vranjancima: Dinamo ne zaslužuje da ga vodi neartikulisani primitivac

Podsetimo, ovo je drugi put u tek završenoj sezoni da Disciplinska komisija FSS kažnjava Dragana Antića. Najpre je na kraju 2018. takođe izbačen iz fudbala na 15 meseci, ali mu je kazna preinačena početkom marta, posle čega se vratio fudbalu, uz obavezu da plati 2.500.000 dinara. S obzirom da je prekršaj ponovio, odgovorni su odlučili da ga kazne i novčanom globom od 1.000.000 dinara, prenosi Sportski žurnal.

Na ovu odluku Dragan Antić ima pravo žalbe. Svakako ne bi mogao da vodi ekipu u prva dva kola nove sezone, jer je posle isključena u Inđiji, na prvom susretu baraža, sankcionisan tri meča zabrane sedenja na klupi, uz napomenu da je trećinu kazne odradio u revanšu, u Vranju.

FOTO: Star sport

Najnovije vesti


×