{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Reči Milorada Kosanovića: Lala mi je bio kao dete, a onda se naduvao...

Komentari: 14
“Mislim fizički, i onda je malo prolupao”, poručio trener niškog kluba uoči početka prolećne sezone
no_image.png

Daleko je taj susret, ali za širu javnost tokom prolećnog dela sezone posebno će biti zanimljiv duel između Radničkog i Vojvodine. Posebno što treneri tih klubova Milorad Kosanović i Nenad Lalatovića imaju nerasčišćene račune iz prvog okršaja u Nišu.

Tada je posle žestokog verbalnog sukoba sa kolegom Nenad Lalatović isključen... Trener niškog kluba Milorad Kosanović na današnjoj konferenciji za medije je govorio o narednim izazovima, gostovanju u Subotici, ali i drugim zanimljivim temama. Odnosu sa Nenadom Lalatovićem pre svega.
"Ja sam sa svim trenerima dobar, pa čak i sa Lalom. Bio mi je kao dete dok se nije naduvao...Mislim, fizički, ovako. Tad je malo prolupao, ali dobro”, poručio je iskusni stručnjak, a preneo portal MONDO.

Kosanović je tokom zimskih priprema imao sukob i sa kolegom iz Radnika, Milanom Milanovićem, sadašnjim strategom Irtiša.
"Tuku nas 90 minuta. Tuku, udaraju i ja im kažem 'alo, prestanite više'. Znamo da na tim pripremnim utakmicama ima svega kada igrate sa klubovima iz bivših sovjetskih republika… Bio sam se uplašio da se ne desi nešto gore. Taj mali je uklizao Mihajloviću, a onda ga je na zemlji počeo udarati nogom. A, on ne zna koga udara nogom, a ja pošto znam… Mislio sam da će ga prepoloviti, kakav je. Zato sam mu rekao", priseća se Kosanović.

Očigledno da se Kosanoviću nije svidelo što je okarakterisan kao negativac u duelu sa Milanovićem.
"Čudi me… Da li se tako ponašaju i kada odu? Da li se dodvoravaju i tamo? Tu su klubovi i igrači kod kojih su sve loše navike, koje imate u našem fudbalskom prevstvu, donešene iz tih zemalja. Krađa, vika, laganje, udaranje, foliranje… To je strašno, ne može da se gleda. Pa, nije Savo (Milošević prim. Aut) dva puta prekidao utakmicu tek tako. To je, jednostvano, užas jedan", rekao je Milorad Kosanović.

Najnovije vesti


×