{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
“Sad nam je potreban mir, jer moramo da pobedimo Litvaniju”, poručio selector Srbije
Reč selektora: Odgovornost je moja, život ide dalje

Od kada sedi na klupi Srbije Mladen Krstajić teži poraz nije doživeo. Srbija je pobeđena i posramljena u Ukrajini. I da ponovimo još jednom – izgledala je kao da nema komadanta. Jasno je da mnogo toga ide na dušu selektora reprezentacije Srbije.
“Čestitam Ukrajini na pobedi. Mogu da kažem da sam nezadovoljan. Jednostavno, sam početak utakmice je bio rastrzan sa obe strane. Prvih 20-ak minuta smo imali iole igru u fazi napada i odbrane, ali taj gol prvi pa drugi ubrzo su nas poremetili da bismo na poluvremenu pokušali u drugom sistemu. Međutim, jednostavno nije danas funkcionisalo i žao mi je što smo u ovoj situaciji, ali život ide dalje. Moramo u što kraćem roku da psihološki spremimo igrače za ponedeljak kada nas čeka neugodna Litvanija, nažalost bez publike u Beogradu”, rekao je na početku Mladen Krstajić.

Teško je bilo mladom stručnjaku da pronađe prave reči.
“Želja igrača je bila prisutna, ali u ovom momentu smo naišli na boljeg. Svu odgovornost preuzimam što se tiče rezultata i taktike. Igračima je najbitniji mir i da se psihološki što bolje spremimo jer moramo da pobedimo u ponedeljak”.

Da li mu je ovaj poraz teži od onog protiv Švajcarske, da li možete da kažete da ste grešili?
“Teško je porediti. Što se tiče trčanja. Ukrajina jas je nadvisila. Preuzimam odgovornost, moramo koliko god da je teško, da spremimo igrače za sledeću utakmicu. Nije lako, ali šta je tu je, moramo da idemo dalje. Ovo nam je šamar za nauk”.

Ukrajince je zanimalo na koji način ga je nadigrao Ševčenko, domaćini su se najviše bojali Jovića koji je zamenjen?
“Kompletna ekipa je podbacila. Dva gola u kratkom periodu su odlučila utakmicu”.

Najnovije vesti


×