{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Real i Real imaju pravu kombinaciju: Copy Edegard - paste Rejnijer i Kubo

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 12
Dva kluba žele da nastave uspešnu saradnju
no_image.png

Real Madrid i Real Sosijedad su letos napravili sjajan posao realizacijom pozajmice Martina Edegarda.

Mladi Norvežanin je eksplodirao na pozajmici u San Sebastijanu i pokazao da je konačno spreman za ozbiljan seniorski fudbal. Edegardova vrednost se višestruko uvećala posle sjajnih igara u Baskiji, Real Madrid je dobio igrača na koje može da računa za sledeću sezonu, a Real Sosijedad je mnogo dobio u rezultatskom smislu i došao na prag Evrope.

Uspešan recept ne treba menjati, pa bi dva kluba nešto slično mogli da ponove i narednog leta. Madridska Marka danas piše da bi Edegardovim stopama narednog leta mogla da krenu još dva bisera Kraljevskog kluba: Rejnijer i Takefusa Kubo.

Rejnijer je prošlog januara došao u Real Madrid iz Flamenga za 35.000.000 evra kao najveći talenat brazilskog fudbala. Prosleđen je u B tim gde je počeo sa periodom aklimatizacije i planirano je da tamo ostane do kraja sezone. Međutim, tek mu je 18 godina i u Realu znaju da ne mogu da od njega mnogo da očekuju naredne sezone, kao i da je za igrača najbitnije da negde igra i navikava se na evropski fudbal. U Real Sosijedadu su zagrejani za ideju da pozajme Rejnijera i izvuku nešto u sportskom smislu od njegovog velikog potencijala.

Istim putem bi mogao da krene i mladi japanski napadač Takefusa Kubo kojeg je Real prošlog leta kupio od Tokija i odmah ga prosledio na pozajmicu u Majorku. Japanski tinejdžer se brzo izborio za minutažu na Balearima, ali bi Real Sosijedad zbog stila igre i veličine kluba ipak bio bolja solucija i šansa za veći napredak.

(FOTO: reuters)

Najnovije vesti


×