{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Kraljevski klub je spreman da napravi bogatu ponudu kako bi doveo Francuza
Real čeka kao zapeta puška, samo da Mbape odbije PSŽ

Zimski prelazni rok još nije dovoljno blizu, leto 2020. još je dalje, ali već sada imamo priču zbog koje sve gori na transfer pijaci! Kilijan Mbape podigao je ceo fudbalski svet na noge, jer će od njegove odluke o daljoj budućnosti najviše zavisiti da li će naredne godine biti srušen rekord po visini izdvojenog obeštećenja za jednog fudbalera.

Pari Sen Žermen povukao je konkretan potez i Mbapeu ponudio ugovor s identičnim uslovima kao Nejmarovim, što znači da bi imao godišnju platu od 37.000.000 evra, dok u Madridu čekaju kao zapete puške i čekaju njegov odgovor. U slučaju da Mbape odbije ugovor s pomenutim detaljima, Real bi momentalno krenuo po još jedan megalomanski potpis o kojem Florentino Perez neprestano sanja!

Izvor koji je objavio informacije o planovima ljudi iz PSŽ identičan je kao i onaj koji je pre samo nekoliko dana preneo reči Monakovog predsednika Vadima Vasiljeva da je Mbape odbio Real leta 2017. godine zbog lične ambicije da ostavi dublji trag u francuskom fudbalu i da će jednog dana sigurno otići u Madrid.

Real i dalje čeka da se kockice slože i da Mbape konačno prelomi da dođe u klub koji vodi njegov idol iz detinjstva Zinedin Zidan. U Pari Sen Žermenu imaju dovoljno vremena da s Mbapeom ispregovaraju ugovor koji će zadovoljiti sve strane, pošto su dve strane vezane do juna 2022. godine. Podsetimo, u Parizu sve više preovladava mišljenje da Nejmar nije vredan novca koji je uložen u njega i otvoreniji su za ideju da se njega reše u Mbapeovu korist. Zbog toga će Real imati ozbiljan problem da Francuza privoli da se preseli iz grada u kojem je rođen. Iako ostaje činjenica da bi Mbape rado zaigrao u Realu, što je jednom prilikom i Zidan potvrdio javno.

U Madridu se uveliko kuju planovi za njegov transfer i prema najnovijim procenama za realizaciju transfera biće potrebno između 300.000.000 i 400.000.000 evra. Astronomska je to suma novca čak i za Realove prilike, ali kako Florentino Perez pati od toga da bude najbolji u svemu i da na okupu ima ono najbolje što fudbal pruža, posle Kristijana Ronalda i Lionela Mesija u sledećoj klasi je upravo Mbape.

Realu je, pisali smo nedavno, potreban rasni golgeter. Rodrigo i Vinisijus su igrači za budućnost, iako je u njih uloženo 90.000.000 evra, dok bi Mbape trebalo da bude novi vođa Reala u doglednoj budućnosti.

Kada će se to dogoditi zavisi najviše od njega...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×