{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Reakcija Inđije posle šest dosuđenih penala: Zašto i kome smetamo? (VIDEO)

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 20
U klubu iz Srema ističu da klub sa novim rukovodstvom predstavlja nešto novo i svetlo u srpskom fudbalu, ali da to raznim mešetarima u srpskom fudbalu ne odgovara
no_image.png

Fudbalski klub Inđija reagovao je saopštenjem za javnost u kome stoji jasno pitanje: "Kome smeta "mala" Inđija u Superligi i zbog čega neko iz samo sebi znanim razlozima želi da uništi jednu zdravu sportsku atmosferu?"

U Inđiji ističu da klub sa novim rukovodstvom predstavlja nešto novo i svetlo u srpskom fudbalu, ali da to raznim mešetarima u srpskom fudbalu ne odgovara, kao i da Inđija nikada neće biti deo nečasnih radnji.

Zbog svega navedenog, usledilo je javno pitanje iz Srema:
"Zbog čega je FK Inđija kao klub koji igra najlepši fudbal u Srbiji kažnjen sa šest dosuđenih jedanaesteraca protiv naše ekipe, pitamo zašto smo "najgrublji" klub u Superligi po broju pokazanih žutih kartona, ako javnost dobro zna način i stil igre FK Inđija. Zašto i kome smetamo, i zašto se protiv našeg kluba vodi neviđena hajka?

Sa druge strane, našim fudbalerima je "zabranjeno" da ulaze u duele jer svaku kontakt igru igru sudije okarakterišu kao prekršaj naših igrača. A o suđenju u Inđiji najbolje svedoči reakcija inđijske mirne publike koja je sudijsku trojku sa poslednje utakmice ispratila neviđenim zvižducima i povicima", stoji u saopštenju Inđije.

Od pomenutih šest jedanaesteraca, tri su dosuđena u poslednja dva kola. Od čega dva u utakmici sa Crvenom zvezdom na stadionu Rajko Mitić (1:2), a jedan u subotnjem meču sa Radničkim iz Niša u Inđiji (0:1). Zbog penala koji je u pobedonosni gol pretvorio Nermin Haskić u 12. minutu usledila je i pomenuta reakacija publike na Gradskom stadionu, upućena sudijskoj trojci na čelu sa arbitrom Novicom Anđelovskim.

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×