{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Za 27 sati planule ulaznice za duel Crvene zvezde i Jang Bojsa
RASPRODATO!

Nešto tako je moglo da se pretpostavi još juče, kada je pre otvaranja blagajna Marakane, formiran red do zgrade Sportskog društva. Danas je stigla i zvanična informacije: sve ulaznice za predstojeći duel između Crvene zvezde i Jang Bojsa su rasprodate.

Mozzart deli karte za Jang Bojs!

Crvena zvezda je saopštila da ulaznica u slobodnoj prodaji više nema, odnosno da je 42.000 karata, planulo. Za takav „poduhvat“ bilo je potrebno 27 sati... Ne pamti se kada je vladalo ovakvo interesovanje za jedan evropski susret Crvene zvezde. Možda i razumljivo, pošto srpski šampion ima odličan rezultat iz Berna (2:2) i veliku priliku da se domogne Lige šampiona domaćem terenu.

Tokom subote rasprodate su preostale ulaznice za severnu i zapadnu tribinu. Inače, Crvena zvezda je u slobodnu prodaju pustila nešto više od 40 hiljada ulaznica. Ostatak je pripao vlasnicima sezonskih karata i sponzorima.

Tokom petka Crvena zvezda je prodala više od pola kapaciteta stadiona. Mnogi koji su izvršili trebovanja ostaće bez ulaznica. Ljudi na Marakani tvrde da bi prodali 170.000 ulaznica.

Najnovije vesti


×