{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Mogli smo i bez primljenog gola, priznaje kapiten Atalante
Raspevani Papu: Znali smo gde da gađamo Valensiju

Pesma navijača Atalante odjekivala je San Sirom. Nije to njihov dom, ali ove večeri je bio, jer je Boginja rezultatski pregazila Valensiju i došla nadomak plasmana u četvrtfinale Lige šampiona – 4:1.

Istoriju je pisala Atalanta večeras. Nikada nije stizala ni do ove faze takmičenja, a već je jednom nogom zakoračila ka narednoj. Mada, kako pišu italijanski mediji, besneo je golman Golini na kraju utakmice i zbog onog jednog primljenog gola.

Na kraju meča kapiten Papu Gomez je bio raspevan od sreće. Ne ostvaruje se ovako kapitalna pobeda baš svako veče, iako Atalanta već dve sezone briljira na terenu.
Znali smo kako da naudimo Valeniji, gde bi trebalo da je gađamo. Odlično smo bili pripremljeni. S obzirom na dešavanja na terenu, mogli smo i više golova da postignemo, ali je svakako ovo prelepa noć za nas“, rekao je Gomez.

Priznao je i on da ga „bocka“ onaj primljeni gol.
Nekada umemo da preteramo u želji, ponese nas igra i počnemo previše da rizikujemo. Stvarno smo mogli da prođemo bez tog primljenog gola“.

A, onda je dao priznanje navijačima. Sjatila se gotovo trećina Bergama na tribine milanskog stadiona.
Da budem iskren, nisam očekivao ovoliko ljudi iz Bergama na utakmici. Ovo je fantastično, jedinstveno i pamtićemo ga do kraja života“, poručio je Alehandro Papu Gomez.

Foto: Reuters

×