{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Rangnik otkrio: Imao sam dogovor sa Humelsom i Milerom...

/ Izvor: mozzartsport.com
Zamalo da završe u Sinshajmu 2008...
Rangnik otkrio: Imao sam dogovor sa Humelsom i Milerom...

Ralf Rangnik u žiži je jasvnosti poslednjih nedelja jer se njegovo ime najozbiljnije dovodi u vezu sa Milanom. Nemački stručnjak poznat je kao veliki fudbalski stvaralac, jedan od najvećih u 21. veku, i čovek koji ume da "izgradi" klub od temelja do krova. Mnogi će reći da Rosonerima baš tako nešto i treba... Rangnik je bio ključni čovek Hofenhajma u periodu 2006-2011, kada je taj, u ono vreme amaterski tim, doveo do Bundeslige.

Iskusni strateg prisetio se u jednom intervjuu tih godina i kako je za malo u Sinshajm doveo buduće zvezde Bajerna i nemačke reprezentacije - Tomasa Milera i Matsa Humelsa
"To je bilo 2008. godine. Imali smo dogovor sa Tomasom Milerom i njegovim agentom Ludvigom Keglom. Želeli smo ga na pozajmicu s pravom otkupa. Ugovorili smo klauzulu od samo 3.000.000 evra. Uli Henes se složio, ali veto je stavio Herman Gerland i tako je Miler ostao u Minhenu", ispričao je Rangnik.

"Iste godine veliki deo posla završili smo sa Štutgartom oko kupovine Holgera Badštubera. Opet je zapelo u poslednji čas i Badštuber je u Bundesligi debitovao baš protiv nas".

Za razliku od prvog slučaja, Uli Henes lično je pokvario posao Rangniku oko Matsa Humelsa...
"I sa njim smo sve dogovorili. Pozjamica s pravom otkupa... Ali Henes je želeo da tada mladi Humels ode u Dortmund, koji ga je takođe želeo na zajam. Transfer će biti ozvaničen godinu dana kasnije".

Ima čovek nos za velike igrače i velike stvari, još jedna potvrda... 

Najnovije vesti


×