{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Mladi fudbaler iznenađen pričom da ga šalju na pozajmicu
Ranđelović tvrdi: Ne idem iz Olimpijakosa, veruju u mene

Potpuni obrt u samo dva dana. Najpre se pojavila informacija da Olimpijakos ne računa na Lazara Ranđelovića i da je spreman da ga ustupi na pozajmicu, a onda je stigao demant.

Mladi srpski reprezentativac ostao je zatečen tom informacijom koju su plasirali grčki mediji i tvrdi da nije tačna. U razgovoru za portal Gavros, koji je naklonjen Olimpijakosu, Ranđelović je rekao:
Klub računa na mene i ne znam odakle su potekle te informacije. Imao sam baš mnogo poziva u poslednja dva dana i svi su me pitali da li je tačno da odlazim na pozajmicu. Jedina istina je da su u klubu zadovoljni sa mnom i da ostajem u Olimpijakosu“.

Bivši igrač Radničkog je dodao i da je o svemu razgovarao sa trenerom Martinsom i sa čelnicima kluba.
Pričao sam sa ljudima iz uprave Olimpijakosa i dobio sam njihovu punu podršku. Pedro Martins mi je takođe rekao da ima puno poverenje u mene. Jedino što sada želim je da radim, da napredujem i da opravdam to njihovo poverenje u mene. I hvala mojim saigračima koji me podržavaju“, poručio je Lazar Ranđelović.

Krilni napadač crveno-belih je ove sezone odigrao 14 utakmica za Olimpijakos na svim frontovima, postigao dva gola, a za dva asistirao.

Foto: Reuters

 

×