{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Rajola da sprovede u delo trampu Donarume i Bernardeskija

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
Juventus traži zamenu za Điđija Bufona
Rajola da sprovede u delo trampu Donarume i Bernardeskija

Najlakše je kad imaš sigurnost među stativama i Đanluiđi Bufon je tu ulogu decenijama savršno obavljao u Torinu. Već ove sezone je međutim uglavnom bio zamena Vojćehu Ščensnom i i nije tajna da mu Juventus traži naslednika, te da je kao prvu želju pikirao Đanluiđija Donarumu. Ni Milan više nema novca da odoleva, ali se traži rešenje najprihvatljivije za oba kluba i prema poslednjim informacijama ceo posao bi mogla da ubrza selidba Federika Bernardeskija u suprotnom smeru.

Kako piše Medijaset, menadžer Mino Rajola – koji ima odlične veze u oba kluba – dobio je zadatak da se raspita o izvodljivosti predložene ideje. Jer već je bilo par pokušaja trampe nekih drugih igrača, pa nisu prošle.

U januaru se pominjalo da bi Juve bio spreman da Bernardeskija, on je svakako višak u Torinu, prosledi za Lukasa Paketu, ali to se nije desilo. Kasnije se šuškalo i o mogućnosti da Juve u Milano pošalje nekog od štopera, Meriha Demirala ili Danijelea Ruganija, bio je to predlog trenera Rosonera Stefana Piolija, koji je tražio pojačanja za poslednju liniju... Opet ništa.

I sad Donaruma – Bernardeski. Jasno je da bi Juve morao da Milanu doplati, ali osnov je tu.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×