{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Rajković trenira s Partizanom: Serija A prioritet, ako ne uspem razmotriću i druge ponude

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 23
"Ponuda Đenove bila je dobra, ali jedna osoba koja više nije u klubu - pritom ne mislim na trenera - loše je govorila o meni i sve je propalo"...
Rajković trenira s Partizanom: Serija A prioritet, ako ne uspem razmotriću i druge ponude

Nekada jedan od najvećih talenata srpskog fudbala - Slobodan Rajković (30), u centru je pažnje italijanske javnosti. Poslednjih dana njegovo ime povezivalo se sa najmanje sedam, osam klubova, što neosnovano, što s razlogom, a štoper koji je od juna bez ugovora ne žuri s odlukom. Rajković je dugo već u Beogradu, gde se jedno vreme individualno pripremao, da bi se potom priključio treninzima Partizana.
"Da, treniram sa crno-belima, želim da budem potpuno spreman kad dođe do toga da potpišem ugovor. Mogu da kažem da sam već sada u punoj fizičkoj spremi i da sam spreman da se vratim", kazao je 30-godišnji defanzivac u kraćem razgovoru za Tutomerkato.

Rajković ne krije da mu je želja da ostane u Italiji, gde je tri poslednje sezone igrao za Palermo...
"Moja prva misao je, naravno, Italija. Treniram sa Partizanom, fit sam i čekam pozive". 

Peruđa vas je nedavno zvala?
"To je istina. Imali smo razgovore, ali nismo se dogovorili. Voleo bih da pronađem angažman u Seriji A, ako ne uspem onda ću razmatrati druge ponude"

Salernitana?
"Pregovarali smo. Kao i sa Brešom, Đenovom, Parmom... Ne žurim, treba svi da budemo zadovoljni"

Najbliži ste bili Đenovi?
"Ponuda Đenove je bila dobra, ali jedna osoba koja više nije u klubu - ne mislim na trenera - loše je govorila o meni. Kada takve glasine krenu mnogi pomisle kako je to istina i možete da imate ozbiljne poteškoće. Ja sam zdrav. Žao mi je što u klubu verovali toj osobi".

Ako bi vas ponovo pozvali da li biste prihvatili ponudu?
"Definitivno, da".  

Pratite Seriju A, ko vam se od defanzivaca najviše dopada?
"Gledam sav fudbal, ne samo na najvišem nivou. Mnogo volim Kulibalija, čak i ako mu ove sezone ne ide najbolje, kao i Napoliju, uopšte. Ali to su sve normalne stvari", zaključio je Rajković.

Letos se spekulisalo kako bi nekadašnji reprezentativac Srbije mogao čak da obuče dres Partizana. Tada se kockice nisu poklopile. Možda bi crno-beli mogli da dobiju novu šansu ukoliko ponude sa Apenina ne zadovolje Rajkovića...

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×