{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Samo papir iz Malage deli iskusnog levog beka od ozvaničenja povratka u Humsku 1
Rajko Brežančić deo Partizanove ekspedicije na Ostrvu

Partizan, definitivno, ozbiljno računa na Rajka Brežančića. U Humskoj 1 ne žele ništa da prepusta slučaju, iskusnog levog beka uvrstili su na spisak putnika za Veliku Britaniju, gde će osvajač Kupa Srbije 25. jula početi kvalifikacije za Ligu Evrope, protiv boljeg iz duela Konahs Kvej (Vels) Kilmarnok (Škotska).

Da je posao pred realizacijom svedoči pojavljivanje Brežančića sa ostatkom Partizanove ekspedicije u Ambasadi Velike Britanije, u Beogradu. Tokom subotnjeg jutra predao je zahtev za vizu, što znači da su i igrač i čelnici uvereni da će njegov status biti rešen u narednih nekoliko dana i da će nesmetano moći da konkuriše za sastav Sava Miloševića na međunarodnoj premijeri.

Procedura za dobijanje viza pokrenuta je danas iz razloga što crno-beli u utorak odlaze na pripreme u Sloveniju (nadaju se - kompletni), u međuvremenu će dobiti potrebnu dokumentaciju, a već sad se sa velikom sigurnošću može reći da se Rajko Brežančić vraća tamo gde je ponikao. Da bi stvar postala zvanična neophodno je samo da čelnici Malage, s kojom i dalje ima važeći ugovor, dostave na Topčidersko brdo „oslobađajući“ papir i time otklone poslednju nedoumicu na relaciji klub-igrač. Između Partizana i Rajka pao je dogovor, potpisaće ugovor na tri godine i zarađivaće 200.000 evra po sezoni.

S druge strane, među fudbalerima koji su ušli u proces za dobijanje britanske vize nema Rikarda Gomeša, međutim, nema ni razloga za zabrinutost. Najbolji golgeter tima poseduje i pasoš Portugala, zemlje članice Evropske unije, nesmetano može da cirkuliše u tranzitnom saobraćaju. Naravno, ako dotad ne promeni sredinu.

FOTO: Star sport

Najnovije vesti


×