{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Srpski štoper konačno zaigrao posle teške povrede ligamenata
Radovanović gura Lans ka vrhu

Tačku na 10. kolo Lige 2 staviće Orlean i Lans (21.00).

Lans je u odličnoj seriji, uhvatio je ritam i vezao tri utakmice zaredom u kojima je slavio. Sa druge strane, Orelan isto retko gubi, ali često igra nerešeno. Čak je i slavio u poslednjem duelu pa možemo da kažemo da oba tima u dobrom raspoloženju čekaju ovaj duel. Lans je dobio poslednja dva susreta protiv ovog protivnika, dok je Orelan dobio tri meča pre toga.

Lans je odradio dobar prelazni rok, barem tako smatra fudbalska javnost u zemlji svetskih prvaka. Ipak, i pored utrošenih 4.000.000 evropskih novčanica na Sotoku iz Grenobla, Maurisija iz Valensijana (prvi strelac ekipe sa tri gola), Fortesa iz Tuluza i Robaila iz drugog tima PSŽ-a, kao i još nekolicinu momaka bez plaćenog obeštećenja, treba imati na umu da se Lans svake godine pominje kao ozbiljan pretendent na viši rang, ali je i dalje u Ligi 2.

ALEKSANDAR RADOVANOVIĆ U DRESU VOJVODINE

Boje kluba sa severa i ove sezone brani srpski štoper Aleksandar Radovanović, dok je vezista Filip Marković dobio čiste papire. Srpski štoper izglasan je za pre godinu dana za najboljeg igrača Lansa u prvom delu sezone u zvaničnoj anketi odrađenoj među klupskim navijačima. Međutim, zbog povrede ligamenata je šest meseci odsustvovao sa terena, a ove sezone je upisao 360 minuta u svim takmičenjima. U prošlom kolu je dao gol za pobedu protiv Pariza, kojeg sa klupe predvodi Mehmed Baždarević, odnosno čije boje brani srpski defanzivac Strahinja Tanasijević.

Lans je od prodaje talentovanog defanzivca Modiba Sanjana Sosijedadu zaradio 3.500.000 evra, a još pet miliona sakupio je odlascima Sentonzea u Mec i Belegarda u Strazbur.

Orlean je projektovan za borbu za opstanak, uz Nim, Orlean, Šateru i Valensijan...

FRANCUSKA 2 - 10. KOLO:

Ponedeljak

20.45: (3,10) Orlean (3,20) Lans (2,40)

NAPOMENAKvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×