{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Španija žali za Antićem
Radomire, volimo te

Veličina! Takva da sve drugo staje, postaje manje važno, gubi na značaju. Makar to bili Real Madrid i Barselona. Vesti iz dva najpopularnija španska kluba očekivano su pale u drugi plan, jer ih je se zasenio – Radomir Antić.

Nažalost, odlaskom sa sportske i životne scene, što je osim nas u Srbiju potreslo i ljubitelje sporta na Pirinejima. Još sinoć su elektronska izdanja najuticanijih medija kompletne rotacije zamenile postovima o učinku čuvenog Užičanina, da bi ovog utorka najuticaniji sportski listovi posvetili ogromnu pažnju smrti legendarnog trenera.

Madridska Marka je osvežila sećanje na period kad je bio trener Atletika i ostvario grandiozan uspeh dulplom krunom iz 1996. Zato na naslovnici dominira Antićeva fotografija kako maše publici, jedna manje kad u društvu Milinka Pantića i još jednog igrača generacije Jorgandžija pozira sa trofejima, uz tri reči:
Radomire, volimo te“.

Kakav je plan Zinedina Zidana za narednu sezonu i šta ima novo u Barseloni postaje nebitno, pa su aktuelnosti iz kraljevskog i katalonskog kluba gurnute u dno strane.

Drugi madridski dnevnik, As u vrhu strane posvetio je prostor Antiću rečima da nas je napustio „svačiji trener“, podsetivši da je Mister, jedini u istoriji, vodio Real, Barselonu i Atletiko.

Katalonski Mundo deportivo takođe se na prigodan način oprostio od čoveka koji je udario snažan pečat španskog fudbalu.
Odlazak velikana“.

Tačka!

Najnovije vesti


×