{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Radojičić: Sadik, nisi morao ni nama! Savo, umeš dosta

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 17
"Oba tima bila su u psihološkom problemu. Ovo nam je deveta utakmica koju igramo dobro, a ne postižemo odgovarjaući rezultat", kaže trener Rada
Radojičić: Sadik, nisi morao ni nama! Savo, umeš dosta

Iznenađeno je delovao Dragan Radojičić podatkom da je Umar Sadik prvi gol glavom od dolaska u Beograd postigao na asistenciju Aleksandra Lutovca, za inicijalno vođstvo Partizana protiv Rada. Otuda i iskrena, ljudska, reakcija.
"I baš je nama dao! Nije morao ni nama", sleže ramenima trener Građevinara posle poraza njegovog tima od Partizana (1:2).

Domaćin je imao trenutke kad je stavljao favorita na ozbiljna iskušenja, ali je senzacija izostala.
"Čestitam Savi Miloševiću na osvajanju tri boda. Ovde je postala praksa da čestitamo rivalu. Nije sramota izgubiti od Partizana, ali olako primamo golove, to nas je koštalo da ne uzmemo barem bod".

Radojičić se osvrnuo i na specifičnu težinu meča.
"Oba tima bila su u psihološkom problemu. Ovo nam je deveta utakmica koju igramo dobro, a ne postižemo odgovarjaući rezultat. To nije lako. Bili smo konkuretni u igri, znali da će Partizan posle Napretka biti sa manjkom energje, od onakve završnice duela prošlog kola ne može lako da se oporavi, ipak smo svi mi ljudi od krvi i mesa".

U završnoj reči, šef sturke Rada uputio je dve poruke. Prvu, Savi Miloševiću.
"Savo, želim ti sve najbolje, da se kao ekipa što pre oporavite i prikažete šta znate i umete. A znate i umete dosta".

I svojim igračima:
"Odajem im priznanje što su ostavili poslednji atom snage na terenu. Imali smo posle vođstva crno-belih nekoliko prilika, ali je Stojković dobro branio. U odsudnom trenutku, pre drugog gola Partizana, napravili smo najmanje jednu, možda i dve taktičke greške, kakve ne smeju da se dešavaju ni petlićima".

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×