{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Betis želi srpsku koloniju
Radoja, Mitrović, a sad i Račić

Betis bi od sledeće sezone mogao da bude jedan od interesantnijih klubova za praćenje kod srpskih ljubitelja fudbala.

Zeleno-beli iz Sevilje imaju ambiciozne planove u prelaznom roku, a ti planovi uključuju čak trojicu srpskih fudbalera. Posle Nemanje Radoje i Aleksandra Mitrovića, Betis sada želi i mladog vezistu Uroša Račića.

Lokalni mediji pišu da je Betis stao u red sa gomilom drugih klubova koji su zainteresovani za fudbalera Valensija. Račić je minule polusezone ostavio sjajan utisak na pozajmici u Tenerifeu i skrenuo pažnju na sebe. Sa Valensijom ima dugoročni ugovor, prerastao je drugoligaški fudbal, ali je malo verovatno da će dobiti šansu ne Mestalji. Valensija do 30. juna mora da ostvari 42.000.000 evra prihod od prodaje igrača kako bi ispoštovala finansijski fer-plej i ispeglala klupske knjige. Deo te sume bi trebalo da dođe od prodaje Račića.

Pored Betisa, za maldog reprezentativca Srbije su zainetersovani Alaves, Espanjol, Bornmut, Sparta iz Praga, Kopenhagen i Udineze.

Podestimo i da Betis pokušava da realizuje transfere Nemanje Radoje i Aleksandra Mitrovića. Sa Radojom su blizu dgovora pošto mu je istekao ugovor sa Seltom i samo treba da se postigne dogovor oko visine bonusa za potpis ugovora. Što se Mitrovića tiče, on je teška meta. Betis može maksimalno da izdvoji oko 20.000.000 evra za njegovo dovođenje, ali Fulam je odredio cenu od 30.000.000 evra za sve zainteresovane klubove.

(FOTO: Star sport)

Najnovije vesti


×