{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Za sada je dres Surduličana zadužio samo vezista crnogorskog Bokelja Aleksandar Šćekić, dok je ekipu napustilo pet igrača
Radniku su neophodna pojačanja
""

Radnik iz Surdulice je prvi deo sezone završio na 10. poziciji Superlige, ali je u zimskoj pauzi klub napustilo nekoliko važnih igrača, pa su pojačanja neophodna.

Ekipa je na početku priprema suočena sa lošim vremenskim uslovima, pa trenira na veštačkoj travi. Sve će biti daleko bolje od 25. januara kada Surduličani odlaze u Ohrid, gde će ostati do 6. februara.
"Najpotrebnija su nam pojačanja u defanzivnoj liniji, konkretno na poziciji centralnog beka. Fale nam i vezni igrači i napadači, jer su nas napustili igrači koji pokrivaju različite delove terena. Voleo bih da do polaska na pripreme dovedemo trojicu, četvoricu fudbalera, a tamo sačekamo ostatak", rekao je šef struke srpskog superligaša Miloš Veselinović za portal Južne vesti.

Klub su u pauzi napustili golman Bojan Šejić, Milan Ćulum, Uroš Mirković, Vukašin Tomić, Predrag Đorđević, a pod znakom pitanja je povratak u klub Marka Putinčanina. Za sada je dres Radnika zadužio samo vezista crnogorskog Bokelja Aleksandar Šćekić.

Surduličani drugi deo sezone započinju 20. februara gostovanjem Voždovcu.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×