{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
"Zatečeni smo neosnovanim prozivkama od dosadašnjih sportskih prijatelja"
Radnik: Bezobrazno je to što radi Bačka
""

Fudbalski klub Radnik iz Surdulice replicirao je Bačkoj, posle saopštenja u regularnost Superlige i da bi klub iz Bačke Palanke baš u utakmici protiv Radnika mogao da bude oštećen, istakavši da konkurent u borbi za opstanak stvara veliki pritisak na organe FSS i nepotrebno diže tenziju.
"Zatečeni smo neosnovanim prozivkama od dosadašnjih sportskih prijatelja iz Bačke Palanke po medijima. Sagledavajući sve činjenice koje su izrečene, a koje nas dovode do nekih eventualnih umešanosti u krojenje rezultata i bilo kakvih uticaja na dalji tok takmičenja u Superligi za nas su neosnovane. Smatramo da su izrečene na krajnje nekorektan i bezobrazan način koji ne dolikuje rukovodstvu ekipe ovog ranga takmičenja", navodi se u saopštenju Radnika.

Sa juga Srbije podsećaju da je u prvom međusobnom duelu dva tima Radnik dobio sedam žutih kartona i da je, kako su naveli, sviran nepostojeći penal za Bačku.
"Suđenje u vašu korist mogu potvrditi i mnogi drugi klubovi. Ovakvi pritisci na FSS i njihove organe, prevashodno sudijsku organizaciju i dizanje tenzija pred jako bitan susret za naš klub u borbi za opstanak nikako ne doprinosi regularnosti takmičenja i fer-plej borbi".

Dalje se navodi da bi iz Bačke trebalo da se osvrnu na svoj rad i sami pokušaju da reše svoje probleme.
"Ne dirajte Savez, Sudijsku organizaciju, klubove, već se osvrnite na svoj rad. Usmerite vašu energiju na postizanje što boljih rezultata, a ne neosnovanim optužbama ka drugima. Krivce za vaše rezultate potražite u svojim redovima, a nas pustite da sami radimo svoj posao i rešavamo svoje probleme", zaključuju iz Radnika.

Najnovije vesti


×