{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Radnički tužio Zvezdu: Gde su naše pare?

/ Izvor: mozzartsport.com, politika
Komentari: 65
Crveno-beli još nisu isplatili 200.000 evra Nišlijama za transfer Pavkova, rukovodstvo kluba sa Čaira izgubilo strpljenje
Radnički tužio Zvezdu: Gde su naše pare?
""

Ugovor između Crvene zvezde i Radničkog o transferu snažnog napadača Milana Pavkova u Ljutice Bogdana je već postao razlog sporenja, iako se mastilo na tom dokumentu praktično nije osušilo.

Rukovodstvo niškog superligaša odlučilo je da presavije tabak i tuži Crvenu zvezdu zbog neispunjenih obaveza na ime transfera Milana Pavkova.

Crvena zvezda je prošlog meseca dovela Pavkova i obavezala se da Nišlijama isplati 300.000 evra. Dve trećine te sume, prema dogovoru dva kluba, crveno-beli su morali da uplate odmah. Kako reakcije sa Marakane nije bilo Radnički je odlučio da se obrati nadležnim institucijama.
„Hitno mora da se razreši nastala situacija. Dogovoren novac Zvezda nije uplatila, pokušali smo kontaktima sa rukovodstvom beogradskog kluba da izdejstvujemo izmirenje obaveze, ali uzalud. Rokovi su prošli i podneli smo tužbu. Smatramo da je mnogo toga od strane Zvezde neozbiljno i nekorektno – dovode tolike igrače, duguju mnogima, pa i nama i... Nikome ništa. Zar je toliko teško platiti i izmiriti obavezu prema nama, platiti dug iz ugovora kako bismo i mi mogli da živimo“, poručio je za Politiku potpredsednik  Radničkog Dejan Propadalo.

Direktor Crvene zvede Zvezdan Terzić u razgovoru sa izveštačima beogradskih medija sa Kipra nije krio da crveno-beli moraju da pronađu novac za nesmetano funkcionisanje. I napomenuo da će crveno-beli morati da podignu kredit ili da prodaju Uroša Račića.

Najnovije vesti


×