{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Raća Petrović uzvratio Melu: Da li bi tako razmišljao da si treći na tabeli?

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Trener Las Palmasa smatra da treba okončati prvestvo i da Kadiz i Saragosa odu u Primeru, što bi bio direktan udarc za trećeplasiranu Almeriju, čiji dres nosi srpski fudbaler
Raća Petrović uzvratio Melu: Da li bi tako razmišljao da si treći na tabeli?

Srpski vezista Radosav Petrović smatra da je kometarisanje načina na koji će prvenstvo biti završeno nepoštovanje svih ostalih. Nekadašnji prvotimac Partizana, a sada igrač Almerije, upitan je da prokomentariše izjave trenera Las Palmasa da treba okončati prvenstvo i da Kadiz i Saragosa odu u Primeru, s obzirom da su u ovom trenutku na prve dve pozicije.

U tom slučaju na direktnom udaru bi se našla trećeplasirana Almerija, koja je na pet bodova udaljenosti od drugoplasirane Saragose.
Uz dužno poštovanje Pepea Mela i svih trenera, on to kaže zato što njegov tim nije na trećem mestu. Oni su na 15. i zbog toga tako kažu. Voleo bih da znam šta bi rekao da je treći. Svi sad imaju mišljenje o svemu, šta bi trebalo raditi, itd. Ne želim da se bavim time, jer je to nepoštovanje svih. Federacija ima ljude koji predlažu bolje odluke za sve. Uvek se promovišu tri tima, šta je sada problem? UEFA i Primera će doneti bolju odluku“, poručio je Petrović za UDA radio.

Petrović je ostao u Španiji, jer nije uspeo da se vrati u Srbiju.
Ostali smo ovde jer je u mojoj zemljni aerodrom zatvoren. U ovom trenutku niko ne može da uđe. Dakle, bilo je bolje ostati u Alemiri. Teško je vreme jer su moja žena i deca u Srbiji, teško je biti daleko od njih, ali ne možemo ništa učiniti. Razgovaramo svaki dan, ali nije isto kada smo zajedno, želim da ih zagrlim. Ako želimo da se to dogodi što pre, moramo da sedimo kod kuće i prdržavamo se svih pravila. To je ekstremna situacija, ovo je srećan grad sa mnogo pozitivnih stvari, a sada je drugačije, kao u finlmu. Želim da budem potitivan da će se sve završiti brzo, jer je loša situacija i veliki broj ljudi umire“, kaže srpski fudbaler.

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×