{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Crvena zvezda će do juna pokušati da raskine saradnju sa španskim vezistom
 Putevima Van La Pare i Žandera: Kanjase, ti si sledeći

Višenedeljni, mučni pregovori sa Van La Parom i Žanderom su urodili plodom. Crvena zvezda je uspela da raskine ugovor sa dvojicom letošnjih promašaja, i na taj način smanji načinjenu štetu.

Novosti pišu da će rukovodstvo Crvene zvezde uskoro pokušati da uruči zahvalnicu i iskusnom španskom vezisti Hoze Kanjasu. Bivši član Espanjola i Svonsija dobio je dozvole da otputuje u otadžbinu i pre vanrednog stanja, kako bi bi uz porodicu tokom pandemije virusa korona. Njega je Dejan Stanković izbrisao iz svih planova po dolasku na mestu šefa stručnog štaba Crvene zvezde.

Kanjas je radio odvojeno od grupe, ali tokom zime nije želeo da promeni sredinu, s obzirom da je imao čvrst i finansijski vrlo isplativ ugovor sa Crvenom zvezdom vredan 50.000 evra na mesečnom nivou. Jasno je stavio do znanja odgovornima sa Marakane da će tek u junu pokušati da pronađe klub.

Situacija sa virusom korona otežava Zvezdine pokušaje da raskine saradnju rođenim Andalužaninom koji je imao vrlo problematičnu jesen u crveno-belom dresu. Mečevi Lige šampiona ogolili su sve mane u njegovoj igri, ali je tokom kvalifikacija imao jaku bitnu ulogu u sistemu Vladana Milojevića. Posebno će se pamtiti meč u Bernu, koji je odigrao na izuzetnom nivou.

Tada je opravdavao status pojačanja, ali posle povrede u meču sa Olimpijakosom nije mogao da se vrati u ritam.

Najnovije vesti


×