{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Pun krug Bajernovog odbeglog sina: Za deset godina preko treće, pa četvrte lige do povratka vrednog 15.000.000!

/ Izvor: mozzartsport.com
Dobro došao kući Sandro
Pun krug Bajernovog odbeglog sina: Za deset godina preko treće, pa četvrte lige do povratka vrednog 15.000.000!
"Sandro Vagner"

Bilo je to dugo putovanje za Sandra Vagnera. Cela decenija je prošla pre no što je ubedio Bajern da je konačno sazreo za klub u koji je prvi put stigao još kao osmogodišnjak. Uspeo je doduše i tada da stigne do prvog tima, ali tih osam utakmica i jedan gol za tih 13 godina u prvom mandatu u Minhenu sigurno nije bilo ono što je kao dečak sanjao. I sada, deset godina kasnije, nova šansa.

Sandro Vagner biće prvo januarsko pojačanje Bajerna!

Svi nemački mediji prenose da su Bavarci dogovorili uslove transfera sa Hofenhajmom, koji je Vagnera i vratio na veliku scenu. Po odlasku iz Bajerna sada već davne 2008. godine igrao je Sandro za Duizburg, Verder, Kajzerslautern, Hertu, ali sve dok nije stigao u Darmštat činilo se da korača silaznom putanjom. I tamo 15 golova za prvi jači transfer u karijeri: Hofenhajm je prepoznao da Vagner ima kvalitet i za klubove koji pucaju na Evropu i platio ga 2.800.000 evra.

Ne tako davno, tokom nimalo uspešne trogodišnje epizode u Berlinu, desilo se i da sa Hertinim drugim timom zaigra u četvrtoj ligi Nemačke! Još pre toga u Verderu manje-više redovno je igrao u trećoj ligi.

A sada pravac Bajern! Za fiksno obeštećenje od 12.000.000 evra koje bi moglo da preraste u okruglo 15.000.000. I za samog igrača ugovor na dve i po godine. Stiže već u januaru, a naravno da je i Vagneru jasno: Robert Levandovski je prva zvezda, ti si tu da uskočiš kad se on umori.

Dosta je i to. Dobro došao kući Sandro!

(FOTO: Action Images)

Najnovije vesti


×