{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Pukla ljubav: Ko je kriv za propali transfer Kavanija u Atletiko?

/ Izvor: mozzartsport.com
Pljušte optužbe na sve strane
Pukla ljubav: Ko je kriv za propali transfer Kavanija u Atletiko?

Mesec dana udvaranja. Svi su se trudili da jedni o drugima govore sve najlepše, da tepaju, dele komplimente. Ali kad se na kraju Pari Sen Žermen isprečio na putu njihove ljubavi, doznali smo da to uopšte nije bila prava ljubav. Ni pun dan nakon što se završio prelazni rok, pljušte optužbe između madridskog Atletika i okruženja Edinsona Kavanija.

Prepirku je pokrenuo predsednik Atletika Enrike Serezo svalivši krivicu za propali transfer na Kavanijeve menadžere. Ili bolje reći porodicu, pošto ona zastupa interese urugvajskog veterana. A ona nije bila baš skromna prilikom pregovora. Tražila je ugovor na tri i po godine koji bi Atletiko bruto koštao više od 50.000.000 evra. Na sve to je trebalo dati i 20.000.000 evra za obeštećenje koji samo što nije proslavio 33. rođendan, a kome ugovor ističe za šest meseci.
"Ne bih želeo da ističem nikoga, ali situacija sa nekim igračima i njihovim predstavnicima je bila sramotna. Nismo ovde da bi nas pljačkali", poručio je Serezo i direktno upro prstom u Valtera Guljelmonea, Kavanijevog polubrata, rekavši da je on tražio preveliku nadoknadu za posredovanje u pregovorima.

Međutim, nije dugo čekao na odgovor. Sam Guljelmone je podsetio Madriđane da je Kavani u januaru maltene bojkotovao PSŽ i da je odigrao samo četiri minuta kako bi izdejstvovao selidbu u Španiju.
Najvažnije je šta je Edi uradio da bi otišao. Da li zaista mislite da nije igrao ceo mesec samo da bih ja njegov transfer iz snova upropastio zbog procenata? Da je bilo do para, Edi bi otišao u Englesku. Problem je bio sam taj što Atletiko nije mogao da isprati Pari Sen Žermenovu cenu“, uverava Guljelmone.

Podsetimo, Kavanija su hteli i Mančester junajted i Čelsi, ali će svi oni morati da se strpe do leta kad će PSŽ ostati bez mogućnosti da stopira odlazak Urugvajca. Ali ako su se Atletikovi navijači i nadali da će na leto saradnja konačno biti ostvarena, na veliku radost Dijega Simeonea, posle ovih otrovnih strelica sa obe strane nismo tako sigurni.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×