{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Brazilac pristao, čeka se odgovor Bosanca
PSŽ i Juventus se trampe: Pjanić za Markinjosa

Novi planovi u Torinu i Parizu. Izgleda da su se Juventus i PSŽ “našli”, da su smislili komnbinaciju kojom bi oba kluba bila zadovoljna u letnjem prelaznom roku. Ideja je da se napravi razmena fudbalera: Markinjos iz Francuske u Italiju, a Miralem Pjanić u obrnutom smeru.

Juventus traži novog štopera. Prva želja je bio Matijs de Liht, ali od toga nema ništa. Mladi Holanđanin još nije izabrao novi klub, mada sve navodi na to da je najbliži Barseloni, samo da se pogode oko novca. Ali, izvesnoso je da u Torino neće.

Zbog toga je Stara dama potražila alternativna rešenja, a prvo koje je zaokružila je Markinjos, štoper Pari Sen Žermena, tvrdi Gazeta delo Sport.

S druge strane, Sveci su odgovorili da nemaju nameru da prodaju Brazilca, već bi ga jedino razmenili za Miralema Pjanića, kojeg su i ranije “pecali” da se preseli u Pariz.

Navodno, Markinjos je već pristao, ostaje da se izjasni bosanski fudbaler. Plata neće biti problem, jer obojica igrača zarađuju 6.500.000 evra godišnje, pa bi im ista zarada ostala i u novom klubu.

Markinjos je mlađi četiri godine od Pjanića, a ima na godinu dana kraći ugovor sa klubom, do 2022. godine.

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×