{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Zaražen fudbaler Hanovera
no_image.png

Defanzivac Hanovera Timo Hibers prvi je fudbaler u Nemačkoj testiran pozitivno na koronavirus, saopštio je ovogodišnji član Cvajte. Fudbaler drugoligaša zarazio se na severu Nemačku, u rodnom Hildenhajmu.

Naredne dve nedelje, 23-godišnji fudbaler provešće u samoizolaciji.
Timo se ponaša uzorno i ne pokazuje simptome. Kada je saznao da je osoba sa kojom je stupio u kontakt testirana pozitivno, prijavio se lekaru i izolovao kod svoje kuće”, izjavio je sportski direktor kluba Gerhard Cuber.

Hibers nije stupao u kontakt sa saigračima i osobljem kluba, ali će iz predostrožnosti i oni biti testirani. Hanover će za vikend igrati meč sa Dinamo Drezdenom, na kome defanzivac neće učestvovati, dok se ostatak tima priprema za utakmicu.

Bundesliga je već potvrdila da će određeni broj utakmica u prvom i drugom rangu biti odigran bez prisustva publike, međutim Hanover – Dinamo Drezden nije jedan od tih, barem za sada.

Zanimljivo da je Hibers u proteklog vikenda u Nirnbergu postigao prvi gol u profesionalnoj karijeri. Sada je zvanično prvi fudbaler u Nemačkoj zaražen virusom korona...

(Foto: Reuters)

Najnovije vesti


×